Аспектът на Венера в тригон с Нептун – две зодии потъват в любов и романтика

Възприемаме романтичните ситуации, сякаш те са „предназначени“ само за нас. Магическо, романтично време. Удоволствието от живота се преживява напълно. Романтиката е силно облагодетелствана. Виждаме най-доброто в хората сега...

289 0

Възприемаме романтичните ситуации, сякаш те са „предназначени“ само за нас. Магическо, романтично време.

Удоволствието от живота се преживява напълно. Романтиката е силно облагодетелствана. Виждаме най-доброто в хората сега и това улеснява взаимодействията ни и оказва силно влияние в личните взаимоотношения. Особено силно този аспект ще усетят ВЕЗНИ и ТЕЛЦИ!
Аспектът Венера в Скорпион в тригон с Нептун в Риби ще е точен на 21 и 22 декември.

Психологическата чувствителност, толерантността и състраданието ще се увеличат. Ще виждаме най-доброто в хората и ще сме по-заинтересовани да поддържаме мира, отколкото да се в конфронтираме. По-лесно ще се постигаме хармония в бизнес и личните отношения. Романтиката е силно облагодетелствана, но преекспонирането може да доведе до разочарования след разпадането на аспекта. Избягвайте прекалените емоции резултат, от които са нереалистичните очаквания! В най-близките отношения свързването на духовно ниво ще е най-важно и ползотворно. Яснота може да липсва, но чувствата и любовта към красотата ще са дълбоки и нежни.

loading...