АСТРОЛОГ ЗА 2019: Страхотна година за Везните, любов за самотните Близнаци

Овен – Светът е в дланта ви. Това ще бъде най-оптимистичната година за вас през последното десетилетие. Ще почувствате, че можете да постигнете почти всичко, което искате. И няма...

589 0

Овен – Светът е в дланта ви. Това ще бъде най-оптимистичната година за вас през последното десетилетие. Ще почувствате, че можете да постигнете почти всичко, което искате. И няма да сте далеч от истината. 2019 година ще ви донесе пътувания като от сънищата, адреналинови приключения, освобождаване от негативни чувства и съзряване. Въпреки че амбициите ще ви водят през по-голямата част от годината, моменти за любов няма да липсват. Ще имате много професионални възможности, многобройни успехи, увеличение на доходите и напредък.

Вашите перспективи се разширяват. Много представители на вашия знак ще получат интересни и изгодни оферти, свързани с работа или бизнес. Въпреки това, бъдете предпазливи през първите месеци, но използвайте всички умения и качества, за да постигнете това, за което сте мечтали. Не вземайте бързи решения, които могат да доведат до загуба. Април, май и особено септември може да бъде най-проблематичното време. Можете да разчитате на подкрепата на влиятелен покровител. Най-обещаващото време за кариера: март и особено декември. Ще бъдете склонни да експериментирате заради получаването на доходи от различни, понякога необичайни дейности. Може би искате да промените радикално обхвата на дейностите, но не бързайте да изоставите предишния си опит. Потенциалът на вашата кариера и професия далеч не е изчерпан и тук можете да очаквате нови върхове.

Юпитер – планетата на щастието – ще присъства почти цялата година в 9-тия ви дом на отдалечените дестинации и оптимизма. Ако през изминалата година сте се дистанцирали от светлината на прожекторите, за да се съсредоточите върху интимния си живот, сега е моментът да излезете от удобната си зона и да поемете рисковете. Във вас ще се събуди авантюристът и ще експериментирате не само в любовта, но и във всяка област на живота ви.

Годината носи много позитивни промени в областта на любовта. В личните отношения сега е важно да се стремите да съхраните стабилност и предсказуемост. Възможно е да имате тайна любовна връзка. Тези, които са свободни, лесно ще се запознаят с нови хора и ще се радват на всеки миг от живота. През втората половина на годината може да бъдете склонни към тайни афери, но стойте настрана от тях, за да не си създадете ненужни проблеми, дори ако чувствате напрежение в отношенията си.

Предстоящата година ще ви донесе големи промени в семеен план – бременност, ангажимент или нов член на семейството.

Телец – 2019 е година на сериозните предизвикателства. Ще се преобразите по чудесен начин. Мнозина ще се стремят към кардинални обновления. Ще се мотивирате към неочаквани резки действия. Ще има невероятни промени както във вашето собствено възприятие, така и във вашата среда. Средата на годината ще бъде малко по-ярка и по-цветна. От време на време се уединявайте, за да прочистите мислите си и да разберете какво искате. Ще отделите достатъчно време за отдих, пътуване, откъдето ще получите нови приятни впечатления. През втората половина на годината ще има много емоционални събития, както със знак плюс, така и със знак минус. Във всяка ситуация запазвайте спокойствие и увереност, че всичко, което ще се прави и ще стане по-добре. Крайно време е да се откажете от нездравословните навици. Що се отнася до финансите, може да изпитате известен финансов застой. Упоритият, но търпелив Телец винаги е готов да оцелее в бурята. Годишният хороскоп за 2019 показва, че тези особености ще му помогнат в по-трудните периоди на годината. Рядко има предизвикателства, на които не можете да отговорите. Известни сте с упоритостта си и че никога не се отказвате. Ще се пробуди желанието за обновяване и за творческа самореализация. Поглеждайте зад ъгъла и не се ограничавайте до това, което се случва пред носа ви. Възможно е животът ви да потече в напълно неочаквана посока

Планетата на щастието Юпитер ще пътува в продължение на почти цялата година във вашия 8-ми дом на интимността и интензивните емоции. Всъщност вие ще се почувствате живи, когато страстта залудува из цялото ви тяло. Юпитер ще ви покаже как изглежда безусловната любов. 2019 г. ще донесе на някои новини за бременност, на други годежен пръстен и на трети –сключване на брак. Ако нямате връзка най-вероятно през следващите 12 месеца ще срещнете вашия партньор/ка в живота.

Може да се проявите по най-неочакван начин в личния си живот. Вътрешната нужда от лична свобода може да доведе до отслабване на брачните връзки и опит за излизане от кръга на задълженията. Ще се пробудят и сексуалните инстинкти. Старайте се да се въздържате от радикални действия с необратими последствия. Ще имате страстна и вълнуваща година, но това не ви спасява от проблеми. Някои професионални познанства могат да преминат в любовни отношения.

Ще трябва да се грижите по-добре за здравето си през 2019 година. От март до май е рискован период, когато можете да се сблъскате със здравословни проблеми. В случай, че имате съмнение за някакво заболяване, не забравяйте да посетите лекар. Използвайте всеки повод тази година за разходки сред природата, защото чистият въздух е рецепта за здраве за вас.

Близнаци – 2019 година ви носи големи възможности във всякакъв аспект. Промените, които ще настъпят в кариерата ви, могат да доведат до постепенно укрепване на вашите позиции в заеманата длъжност. Годината като цяло благоприятства обновяването на професионалните дейности. Ако планирате да смените работата си, лесно ще намерите подходяща опция, ще имате добри възможности за нови работни места. Можете да получите нова, по-високо платена работа или значително да подобрите условията на труд, при които работите в момента. Ориентирайте се да се отървете от всичко, което е остаряло и вече не е ефективно. 2019 е годината, в която значително ще подобрите финансовото си състояние.

Контролирайте разходите, избягвайте да правите дългове и внимавайте много при инвестиране. Оптимизирайте ресурсите си, опитайте се да придобиете конкурентно преимущество. Бъдете упорити и активни, тогава много от мечтите ви ще се сбъднат! Поради въздействието на Нептун, вашите идеи може да се окажат далеч от реалността, затова се препоръчва да слушате съветите на другите. Опитайте се да живеете по-балансиран живот, да си позволявате добра почивка.

Любовта ще е гореща тема за вас през новата година. Ще усетите страстта във всяка ваша клетка. Трудно някой ще ви устои на чара. Юпитер почти през цялата година ще се движи в сектора на партньорството, така че тази област ще бъде доста важна за представителите на вашия знак. Ще ви докаже, че никой не е недостижим за вас. Ще бъдете принудени да отделите много внимание и време на партньорствата, очаква ви по-голяма ангажираност с тях. Това важи в еднаква степен както за бизнес партньорството, така и за семейния съюз. В края на януари и в края на юли вашето сътрудничество ще бъде успешно. Може да има промени в личния ви живот, зависи от това, до колко са били сериозни отношенията ви. Внимателно се отнасяйте къч чувствата на партньорите си.

Строгият Сатурн ще остане цялата година във вашия 8-ми дом на силните чувства и ще ви принуди да вземате крайни решения като „всичко или нищо“. Ако решите да се свържете с някого, ще му дадете цялото си сърце. Три затъмнения тази година ще се състоят във вашия сектор на интимността. Това означава, че може да се влюбите в внезапно в лице, което няма да можете да премахнете от мислите си.

Уран ще ви насочи повече към духовното и ще ви накара да се отървете от лошите чувства. Премахнете токсичните личности и енергийните вампири, които изсмукват енергията ви от живота ви.

Рак – 2019 година обещава положително развитие на обстоятелства, свързани с дома и семейството, включително подобряване на материалното положение. Предстои ви много и интензивно да работите. Разчистете хаоса около себе си и се организирайте, за да имате най-успешната и продуктивна година. Юпитер ще ви помага, тъй като се намира в сектора на здравето и работата. Тази година е много важно да се отделя повече време за професионално обучение и постоянно подобряване на професионалните умения. В противен случай нивото на вашата квалификация може да не е достатъчно за успешна работа. Първото полугодие обещава растеж и развитие на професионалните възможности. Често ще трябва да се адаптирате към външните обстоятелства. Има вероятност през годината да направите голямо пътуване, което ще запомните за дълго време. Много Раци ще започнат да се занимават с благотворителна или хуманитарна работа. Други ще си вземат домашен любимец.

От 6 март Уран ще премине в сектора на приятелството, социалните дейности, планове за бъдещето. Бившите ненадеждни приятелства ще отпаднат, но ще се появяват нови приятели, ще се приспособите към определени социални групи. Ще имате възможност да бъдете себе си, да не се чувствате задължени да правите това, което другите очакват от вас.

Не може да се каже, че семейният съюз ще ви зарадва с ярки емоционални впечатления. Взаимоотношенията могат да станат прекалено сухи и формални, но ще имате отговорен и сериозен подход към семейните отговорности. Предстоящата година ще промени начина ви на възприемане на любовта, поставяйки ви под завесата на зрялостта и емоцията. Сатурн и Плутон ще обитават сектора на партньорството ви. Те ще ви направят по-зрели и по-мъдри. Учителят Сатурн е строг и ще ви учи, че здравите взаимоотношения изискват двама грижовни партньори. Ще престанете постоянно да обвинявате партньора си за проблеми във връзката, и ще се научите да поемате своята отговорност. Тези, които достатъчно са се измъчили във връзката си, сега ще имат смелост най-после да кажат:”Край. До тук!”

През втората половина на годината можете да очаквате по-спокойно и положително време. В средата на лятото значително нарастват шансовете да се срещнете с истинската любов. Звездите вече са в много позитивно положение за личния ви живот. От 15 септември до 7 октомври Венера ще преминава през вашия любовен сектор и ще ви дари с неустоим сексапил, който ще привлича представителите на другия пол. Не изпускайте това време, бъдете по-активни.

През 2019 г. избягвайте умственото напрежение и съсредоточете вниманието си повече върху здравето, тъй като претоварването може да повлияе неблагоприятно на вашето състояние. Не забравяйте след напрегнат период да вземете почивка за релаксация и освежаване, както и за облекчение на стреса.

Лъв –Животът ви през 2019 ще е изпълнен с различни преживявания. Очакват ви много събития в личния живот. Продължете да се движите към целите си. Усилията, които сте вложили досега, ще се материализират през новата година.

Ще сте много заети през цялата година, но ще бъдете щедри наградени. Няма да липсват добри възможности за подобряване на професионалния ви статус. В определени периоди може да почувствате остро недоволство от условията на работа и да се роди спонтанно желание да се откажете веднага. Въпреки това ще работите много и добросъвестно. Не бъдете импулсивни и проявете търпение. Стриктният Сатурн ще се движи през цялата година през сектора на работата, което щи ви кара да правите всичко според плана. Желанието за ред и дисциплина ще бъде характерно за ежедневното ви поведение. На 6 март Уран – планетата на радикалните промени ще влезе в 10-тия ви дом на кариерата и дългосрочното планиране и ще остане там в продължение на осем години. Някои Лъвове ще се отклонят от професионалния път, по който са вървели, за да се опитат да се реализират в нова област, а други ще се сменят работното място. От материална гледна точка периодът обещава да бъде печеливш, но само ако не се включвате в приключения и останете практични по финансовите въпроси. Време е да се научите как да спестявате и да не губите пари. Не се поддавайте на изкушението за лесни пари и не разчитайте само на късмет. Второто полугодие ще имате по-голям финансов успех. Опитайте се да не смесвате работата и удоволствието.

През есента може да изпаднете в любовна криза. Брачните отношения обаче няма да са толкова значими и актуални за вас. За да се справите с конфликтите в любовта, трябва да се съсредоточите повече върху конструктивните разговори. Не наранявайте партньора си. Контролирайте темперамента си и разрешавайте споровете по мирен начин. Избягвайте проявите на егото и егоизъм.

Юпитер ще пребивава през годината в сектора на творчеството, любовта и децата. Вие ще бъдете източник на уникални идеи. Бурно и ярко ще се развива вашият личен живот. Романтичните приключения няма да ви отминат. На мнозина Лъвове им предстои да срещнат своята голяма любов и да преживеят ярки емоции. В обкръжението ви ще се появи подходящ партньор или добър приятел. Ще получите любов в големи количества. Родени сте да управлявате света, но през следващата година ще управлявате сърцата на хората. Това ще бъде една от най-хубавите години за вас, когато буквално ще светите винаги и навсякъде и ще привличате вниманието.

Възможни са внезапни промени в начина ви на живот.

Дева – 2019 година обещава позитивни промени, както по отношение на работата, така и на семейството. Ще се появи желание да разширите своите хоризонти. Може да промените работното си място, ако не ви удовлетворява или изведнъж да откриете работата, за която сте мечтали. Ще имате смели идеи, но в същото време те ще са практични и лесни за изпълнение. Ще имате възможност да проявите своите таланти. Ще достигнете максимума в много области. Някои от вас ще решат да продължат образованието си, други ще започнат собствен бизнес. Могат да бъдат предприети стъпки за закупуване на жилище с цел преместване в по-голям дом.

Съсредоточете се върху изграждането на кариерата, но не пренебрегвайте удоволствията, които животът ще ви предостави. През април ще бъдете по-устойчиви на романтизма и ще се занимавате повече със себе си, отколкото да обръщате внимание на другите. В средата на второто тримесечие могат да се появят раздори в двойките и да почувствате нуждата да стигнете до корена на проблемите. Лятото ще бдете в най-добра позиция. Едно приятелство може да прерасне в любов.

loading...