Астрологична прогноза 2020

В продължение на десетки години хората по света очакват настъпването на 2020 година с нетърпение и много емоции. Какво ли ще се случи? Какво ли можем да очакваме...

558 0

В продължение на десетки години хората по света очакват настъпването на 2020 година с нетърпение и много емоции. Какво ли ще се случи? Какво ли можем да очакваме от година, през която ще има 6 затъмнения вместо обичайните 4, а на това отгоре едно от тях съвпада с лятното слънцестоене?

Какво означава „кралски съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене? Какво означава ретроградното движение на Меркурий, Венера и Марс по едно и също време? И най-важното – какво да правим в периода на редкия съвпад между Сатурн – Господаря на кармата и Плутон – Господаря на тъмното и скритото?


Тройният съвпад  през 2020 г на Сатурн и Юпитер и на Плутон и Юпитер обещава ново начало и разчупване на старите модели.
През 2020 г. можем да се освободим от старите си норми, поведения, да счупим оковите на стандартното и сигурното, и да тръгнем по път в живота си!

Освен това съвпадът на Юпитер и Сатурн в края на годината ще се случи във Водолей – знака на новото, различното, новаторското, на небето.


Ще имаме и рядко срещано явление и съвпад на Плутон, Сатурн, Южния възел и Юпитер в Козирог.
Може да се каже, че ще умре една епоха и ще се роди нова. С други думи, 2020-та е година на борба за надмощие и власт, където промяната ще се опита да дойде и да направи нов път в живота ни, искаме или не. Тя ще дойде с наша помощ или не!

На 21 декември догодина ще преживеем нещо, което астролозите наричат Кралския съвпад на Юпитер  и Сатурн.  Кралският съвпад винаги обозначава края на един цикъл и началото на друг. За последен път такъв имаме през май 2000 г., така че си спомнете какво се е случило в живота ви тогава, защото сега може да има подобна ситуация

От десетилетия  астролозите  очакват това явление, предричат ли какви ли не събития за края на 2019 и началото на 2020. Причината е тройният съвпад: Плутон, заедно със Сатурн и Юпитер ще бъдат заедно в една точка в Козирог, а това е период, който ще доведе до доста резки и драматични събития в живота ни в личен социален, финансов, но и в световен мащаб. Това е нов етап, нова фаза, ново начало за нас!

Ретрограден  Меркурий
17 февруари –  10 март
: започва в Риби (в 2:53 ч.) и приключва във Водолей (5:48 ч.); общо 23 дни
17 юни – 12 юли: в Рак
13 октомври–4 ноември: в Скорпион и Везни

Ретроградна  Венера
12 май–25 юни: в Близнаци

Ретрограден Марс

9 септември–14 ноември: в Овен

Затъмнения
Лунното затъмнение ще е емоционално и ще покаже  край на процесите.  Слънчевото затъмнение ще бъде призив за действие, ново начало, нов рестарт.
10–11 януари: лунно полусенчесто затъмнение в Рак
5–6 юни: лунно полусенчесто затъмнение в Стрелец
21 юни: слънчево пръстеновидно затъмнение в Рак
4–5 юли: лунно полусенчесто затъмнение в Козирог
29–30 ноември: лунно полусенчесто затъмнение в Близнаци
14 декември: пълно слънчево затъмнение в Стрелец

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

loading...