Астрологичната прогноза на Тамара Глоба за годината на Жълтото земно куче: Преломен момент за знаците на Зодиака ще настъпи в средата на лятото

В средата на февруари влезе в правата си Жълтото земно куче, което е покровител на започналия времеви период. Известният астролог Тамара Глоба огласи какво очаква всички представители на...

895 0

В средата на февруари влезе в правата си Жълтото земно куче, което е покровител на започналия времеви период. Известният астролог Тамара Глоба огласи какво очаква всички представители на знаците на Зодиака.

Според нея годината на Жълтото земно куче ще бъде успешна практически за всички. Но за много от знаците на Зодиака годината ще бъде разделена на два етапа: преломен момент ще настъпи в средата на лятото.

Овен. През настоящата година представителите на този знак трябва да преминат през множество нови начинания, повечето от които ще успеят и ще вървят в правилната посока.

Телец. За представителите на този знак 2018 г. ще стане година на кариерата и семейството. Ще се изисква концентрация на вниманието в тези двете области. Да внимават с финансите и да не се доверяват на нови познати. Разчитайте на авторитетни личности.

Близнаци. Началото на годината ще стане за представителите на този знак време за преоценка на ценностите. Добро време за самообразование и саморазвитие. През втората половина на годината Близнаците ще могат да започнат нещо ново и да реализират своята мечта.

Рак. Годината няма да бъде лесна за Раците: вероятни материални затруднения ще се отразят на тяхното самочувствие. Независимо от това представителите на този зодиакален знак ще могат да намерят изход от всякакви трудни ситуации.

Лъв. Необходимо е да активира всички свои инстинкти. През 2018 г самотните представители на този знак ще имат възможност да срещнат своята любов. Доверете се на интуицията си, за да не се налага да търсите спасение в самотата. Тази година е важна за чувствата ви, не я пропускайте.

loading...