Астролози: Времето на раждане определя съдбата на всеки човек

Часът на раждане влияе на външността и характера на човека, смятат астролозите. Следователно, времето на раждане определя съдбата на всеки човек. В астрологията един ден се състои от...

912 0

Часът на раждане влияе на външността и характера на човека, смятат астролозите. Следователно, времето на раждане определя съдбата на всеки човек. В астрологията един ден се състои от 12 сегмента, всеки от които е по 2 часа. Да разгледаме значението на всеки от тези промеждутъци от време.

00:00 – 02:00 часа

Хората, родени в този промеждутък от време са под покровителството на Меркурий. Те обикновено се учат добре в училище и института, имат прекрасни организационни способности и обичат да анализират. Често изглеждат по-млади от възрастта си. Тяхната дейност може да бъде свързана с широк кръг хора и чести командировки. В любовта те са или твърде открити или обратно − много затворени.

02:00 – 04:00 часа

Такива хора са покровителствани от Венера. Те знаят добре цената на парите и са невероятни работохолици. Оценяват комфорта в къщи и обичат да правят всичко със собствените си ръце. Следват модните тенденции, увличат се от изкуството и музиката. В любовта ценят верността и предаността.

04:00 – 06:00 часа

Тези хора са покровителствани от Марс. Това са ярки личности, които много изпъкват сред другите хора. Те могат да прояват агресия, но с тях никога не е скучно. Могат да се издигнат много в кариерата си. В любовта се стремят към към силни и волеви хора.

06.00 – 08.00 часа

Тези хора са покровителствани от Нептун. Те имат дълбок характер, отнасят се към другите с разбиране, често са религиозни. Подходяща за себе си професия избират трудно. В любовните взаимоотношения са способни на неочаквани и необясними постъпки.

08:00 – 10:00 часа

Тези хора са покровителствани от Уран. Те са приятни в общуването и дружелюбни, имат много приятели. В компания често стават неформални лидери. Няма да приемат показност и винаги се борят за истината под всякаква форма.

10:00 – 12:00 часа

Това са хора покровителствани от Сатурн. Постигат успех в професионалната сфера и имат голям авторитет в обществото. Лидерските позиции са подходящи за тях, но в личния си живот често остават сами, като посвещават цялото си време на кариерата си. При все това в любовта са много внимателни и постоянни.

loading...