Астропрогноза: Днес сънищата са пророчески, ето какво не бива да правите!

Денят ще е белязан от лошият аспект между Луната и Плутон. Възможни са рискови ситуации. Предизвиква дълбоки емоционални проблеми. Може да има неприятни психически преживявания, казва астроложката Ивелина...

889 0

Денят ще е белязан от лошият аспект между Луната и Плутон. Възможни са рискови ситуации.

Предизвиква дълбоки емоционални проблеми. Може да има неприятни психически преживявания, казва астроложката Ивелина Пенчева. Луната продължава своя ход през знак Овен. Девиз: „Повече действия и по-малко думи!”

Повишава се физическата активност. В хората възниква потребност към нещо ново, интересно. Стават импулсивни и лесно поддаващи се на опасността да бъдат въвлечени в съмнителни авантюри. Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. 14 лунен ден продължава днес до 16:42ч – Ден на силните и решителни действия. Много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове. Не трябва да се оставяте да ви завладяват ниско самочувствие и лошо настроение.

Отдайте се на активност, действия и физическо натоварване. Хората говорят с недомлъвки, вслушвайте се какво искат да ви кажат. Голяма е вероятността Съдбата да ви се усмихне и приятно да ви изненада. Музикалното влияние е особено голямо в този лунен ден. Все пак не се отнася за всяка музика.

Внезапната смяна в настроението се обяснява с увеличения стрес върху психиката. Този ден е идеален за изхвърляне на шлаките от тялото. Пийте по-малко течности. Всички заболявания, които започват в този ден, преминават в лека форма и бързо преминават. Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на настъпващото пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

loading...