Астропрогнозата на Топ астрологът Анжела Пърл за АВГУСТ

Последният месец на лятото е много важен за всички нас, защото има специална енергия. Повечето от планетите ще променят позицията си през август, което означава, че предстоят големи...

849 0

Последният месец на лятото е много важен за всички нас, защото има специална енергия. Повечето от планетите ще променят позицията си през август, което означава, че предстоят големи промени.

В края на лятото активността на космическите обекти ще стане много висока, поради което ситуацията в дадена област на живота може да се промени драстично. Тази астропрогноза ще ви помогне да изберете правилния път и да повдигнете настроението си в трудна ситуация.
Овен

Овен ще може да промени живота си, в който изненадващо успешната позиция на планетите ще им помогне. Основните планети за представителите на този знак ще бъдат концентрирани в Лъв. Периодът до 17 август ще бъде изключително продуктивен, успешен за работа и всички важни въпроси. Астролозите отбелязват, че Овен може да покаже техния характер, ако е необходимо, като реагира на недоброжелателите на техните атаки.

От 17 август до 22 август ще има малко раздори и дисхармония в живота на Овен, но на 23-ти Слънце и Марс отново ще се озове в един знак – в Дева. Това означава, че в края на лятото Овен трябва да се посвети на почивка. Духовни практики, любими дейности, търсене на нови хобита и източници на щастие ще бъдат полезни.

Телец

За Телец ще има една важна промяна в енергията на планетите, която ще се случи на 21 август. Планетите ще станат малко по-малко положителни, което означава необходимост от предпазливост в края на месеца. Отрицателни промени ще настъпят в сферата на любовта, защото хората от този знак ще имат по-трудно време да направят първото впечатление за противоположния пол.

Най-благоприятният период ще бъде от 14 до 20 август. По това време Телецът ще може да се справи със своите страхове и да разреши всички възможни недоразумения. Като цяло август ще бъде добро време за работа и активни действия във финансовата сфера. Август ще помогне да се намерят правилните решения на проблемите, както и да се получи допълнителна мотивация.

Близнаци

До 10 август представителите на този знак трябва да се съсредоточат върху въпроси, свързани със семейството, приятелството и любовта. Можете да бъдете активни в търсенето на половинката си или да укрепите съществуващите взаимоотношения. Астролозите съветват да бъдат максимално етични и внимателни към мненията и чувствата на любимия човек. Това е време на романтика и топлина.

На 11 август ще има малки промени в енергията на планетите, което ще означава, че е време да се концентрираме върху работата. Много благоприятно и положително време за всяко ново начало и самоанализ идва на 29-и. Краят на лятото за Близнаци ще бъде много ярък и интересен.

Рак

До 10 август, включително, Вселената няма да предложи нищо ново за рака, но от 11-ти нататък Юпитер ще престане да бъде ретрограден. От този ден ще започне много благоприятен период, който може да бъде посветен на всички важни въпроси. От 14 август ще се появи допълнителна мотивация, тъй като други важни планети също ще станат по-позитивни.

Като цяло през август е препоръчително отговорността да не се прехвърля на други хора. Това ще спомогне за запазването и укрепването на доверието. През втората половина на месеца могат да се появят нови идеи, които ще допринесат за кариерния растеж и увеличаването на доходите.

Лъв

До 22 август Лъвовете ще бъдат вдъхновени в почти всички аспекти на живота. След 22-и, звездите и планетите ще се откажат от позициите си, затова Лъв ще трябва да отделя повече време и енергия за обичайните неща. Това не означава, че работата и домашните задължения ще престанат да дават удовлетворение. Ще отнеме малко повече време, за да се справим с всички задачи.

Лъв ще трябва да укрепи енергията си в края на лятото. За да направите това, можете да станете по-физически активни, обградете се с приятни хора, или да отидете на дългоочаквана почивка. Не си струва да се хвърлим напред в работата: по-добре е да отделяте повече време на семейството, родителите, приятелите.

Дева

Този месец за Дева ще бъде доста стабилен. Много ще зависи от настроението и мотивацията.Така че късметът не оставя Дева, те трябва да действат в помирение с врагове и недоброжелатели, както и с близки. В трудни и двусмислени моменти си заслужава да се покаже желание за намиране на компромиси, доброта и благоприличие. Хората ще оценят добротата на Дева и ще им отговорят по същия начин. Някои важни въпроси ще трябва да бъдат решени. Може да се касае за започване на нови проекти в бизнеса и на работното място.

Везни

loading...