Трите най-могъщи и властни зодии

Овен Един от най-силните знаци в зодиака. Те са хора пълни с енергия и жизненост, обичат приключенията. Не се страхуват от нищо, винаги са готови да започнат нови...

2892 0

Овен

Един от най-силните знаци в зодиака. Те са хора пълни с енергия и жизненост, обичат приключенията. Не се страхуват от нищо, винаги са готови да започнат нови предизвикателства и са лидери, които обичат да носят отговорност. Те са родени бунтари, не понасят лъжата нещо, което им носи много врагове и неприятели. Упорити са и винаги ще си кажат мнението независимо от обстоятелствата.

Скорпион

Много силни личности. Критични, леко арогантни, винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Поставят си цели, които изпълняват методично и последователно. Обичат да доминират над партньора си и да налагат мнението си. Определено една от най-властните зодии.

Рак

Въпреки, че често сменят настроението си – те са много силни и упорити хора. На тях може да се има доверие – вярват в себе си и в своята компетентност. Амбициозни. Те са много взискателни с приятели и партньори, обичат искренността и чистите отношения. Не прощават измяната и предателството. Имат вродена интуиция.

loading...