Числото на душата ви – Отключете най-дълбоките си тайни според вашата дата на раждане

Коя е основната област на развитие за вас? Отговорът е във вашата дата на раждане. Съберете цифрите на вашата дата на раждане, така че да получите число, по-малко...

1095 0

Коя е основната област на развитие за вас? Отговорът е във вашата дата на раждане.

Съберете цифрите на вашата дата на раждане, така че да получите число, по-малко от или равно на 10. Ако сте родени от първо до десето число (включително) на месеца, не е необходимо да добавяте нищо .

Например, ако вие сте родени 18то число, тогава трябва да съберете 1 и 8 – получава се числото 9.

Или ако сте родени 29то число, трябва да съберете 2 и 9 – получавате 11. Но 11 е повече от 10, и затова продължаваме да събираме: 1 + 1 = 2.Полученото число е числото на Душата (според нумерологията в традицията на Кундалини Йога). И ето кое е основното предизвикателство, което ще имате в живота си.

1. Душа

Основното предизвикателство за единицата е егоцентризъм и егоизъм. Това е чувството „знам как да го направя”, „мога да направя всичко сам” – и липсата на нужда от комуникация. (Другата крайност е невъзможността да бъде без хора.)

Вие твърдо вярвате в триумфа на логиката, не обръщате внимание на чувствата (собствените си и на тези около вас). Основното предизвикателство пред вас е разпознаването на вашите чувства, откриването на потока на любовта към себе си (и към другите).

Основният въпрос, който трябва да си зададете, е: „Действам ли от сърцето си?” Главната добродетел е смирението. Това означава да кажете „да“ на всичко, което идва в живота ви.

2. Отрицателен ум

Основното предизвикателство пред двойката е страхът и създаването на граници. Отрицателният ум е нашият защитен ум и ако е небалансиран, вие виждате опасност навсякъде. Във всичко наоколо, вие първо търсите нещо скрито, така че ви е изключително трудно да вземете решение.

Много е трудно за вас да сте във връзка, защото не знаете как да изграждате граници. Понякога се разтваряте в партньора, а в друг случай – не позволявайте на човека да ви доближи.

Основните въпроси за вас са: „Какво трябва да се вземе под внимание? Мога ли да определя опасността? ”А вашата главна добродетел е послушанието.

3. Положителен ум

Основното предизвикателство е прекомерното въображение. Склонни сте да живеете в измислена реалност и да се наслаждавате на фантазиите си с удоволствие. Фрустрациите често са болезнени.

Рядко казвате „не“ дори на най-съмнителните приключения. Вместо да приемате своите тъмни страни, вие се биете с тях, поставяте положителна маска, претендирайки, че се справяте добре.

Основният въпрос: „Отворена ли съм за всички възможности, които животът ми предлага? Допускам ли ги в живота си? ”Твоята добродетел е, че си Надеждата на всички, които са загубили надежда.

4. Неутрален ум

Вашето основно предизвикателство е способността да претегляте плюсовете и минусите, да разглеждате ситуацията отстрани, от гледна точка на наблюдател. Вие често сте упорити и категорични в мисленето си, не приемате новото, като разчитате само на миналия си опит.

Вашият ключ към баланса: медитация. Без него ще бъде трудно да интегрирате опита, ще се почувствате като жертва на обстоятелства, разделяйки света на черно-бяло.

Вашият основен въпрос е: „Давам ли си възможност да действам, като разчитам на моята вътрешна мъдрост?” Вашата основна добродетел е службата.

5. Физическо тяло

Вашата основна задача е да поддържате физическото си тяло силно и здраво, да развивате комуникативни умения. В противен случай ще се ядосвате, ще бъдете гневни и неблагодарни.

Числото 5 е номерът на учителя. Можете да станете съзнателен и да помагате на хората осъзнато. Или ще станете “кармичен” учител, който незабележимо ще представи уроците на тези, с които се срещат по пътя.

loading...