Числото на Кабала: Какво ви очаква в близко и далечно бъдеще?

Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте си казвали – “защо аз е необходимо да достигам успехите толкоз мъчително, а други си справят без каквито...

7307 0

Със сигурност в живота ви има моменти, в които сте си казвали – “защо аз е необходимо да достигам успехите толкоз мъчително, а други си справят без каквито и да е усилия”.

Или пък сте от другата страна – когато нещата просто се случват и животът ви върви като по вода. Ако се вярва на древното мистично учение Кабала , то всичко това е предопределено и съдбата ви има своя предначертан път.

Искате ли да узнаете своята? Дали сте родени под щастлива звезда, каква е истинската ви същина и какво ви очаква в близко и далечно бъдеще? Опитайте се да разберете с помощта на числата.

В основата на този тест е числото 142857, което според Кабала, носи космическата хармония в живота. Оттук нататък се разглежда личното ви число, което ще разберете от годината си на раждане, месеца и датата, а след това просто сумирате сбора от двете числа.

Примерно: роден на сте 5 юни 1986 г. В такъв случай вашето лично число е от вида 19860605. Събирате го с 142857 + 198060605. Полученият резултат е 20 003 462. От него премахвате нулите и цифрите, които се повтарят и се получава – 346, а ако полученото число (13) е по‐ голямо от 12, сумирате отново до едноцифрено – 4.

А сега ето и какво показва Кабала за вас:

1. Ако вашето число е “1″, вие сте родени под щастлива звезда. Имате редкия шанс да организирате живота си по свой собствен вкус и желание, а не да сте подвластен на прищевките на съдбата. Обобщено – щастието е като здравето, ако не го забелязваш, значи ти принадлежи.

2. Ако вашето число е “2″, то имате бурен и неуравновесен характер и често страдате от тази крайност. За да преодолеете колебанието и нерешителността си, поставете цел и я следвате упорито докрай. За да стигнете до успех, разчитайте на усилен труд. Съдбата ви дава знак – стъпка по стъпка да изградите характера си така, че да вземете живота си в ръце.

3. Ако вашето число е “3″, вие сте късметлия. Имате шанса да живеете леко и приятно, без да сте подвластни на различни сътресения. Звездите ви обичат, но все пак не приемайте дните си като дар, ценете ги, защото дори и “розите имат бодли”.

4. Ако вашето число е “4″, то вие сте от хората, които трябва непрестанно да се борят за целите си. Стремите се към късмет, но така и не успявате да го хванете. Не приемайте обаче това като наказание – именно по този начин сте изградили решителност, борбеност и силна воля. Хубавото е още, че винаги запазвате оптимизма си. А според Кабала, след време, всичките ви усилия ще бъдат възнаградени.

loading...