Чудиш ли се дали си алфа или бета жена? Разбери от зодията си

Какъв тип жена си? Навсякъде присъствието на алфа и бета дамите е отбелязвано. В крайна сметка това е най-лесният начин да поставиш някого в една от двете категории...

757 0

Какъв тип жена си?

Навсякъде присъствието на алфа и бета дамите е отбелязвано. В крайна сметка това е най-лесният начин да поставиш някого в една от двете категории – въз основа на личността му, но и според това, което астрологията казва за него. Докато всяка от зодиите е уникална и това я прави различна, някои от тях споделят подобни черти, които могат да ги сложат в алфа или бета група. Разбира се, дори ако тази разлика не съвпада перфектно с твоята личност, все пак може да опише зодиакалния ти знак общо. Алфа и бета дамите имат черти, които ги правят уникални.

Алфа жената е лидер и влияе на всички около себе си. Макар че така може да изглежда агресивна, тя наистина прави всичко със страст – каквото и да реши и не се страхува да изцапа ръцете си, за да получи това, което иска. Знае коя е и какво иска и трябва да я имаш предвид. Може да изтръпнеш щом влезе в стаята – точно както и преди мълния. Това е знак, че може да влияе, дори и без думи. Алфа жените обикновено са много независими и биха искали да са част от група, но са склонни да продължат да вършат нещата сами. Открити са, уверени и често са екстровертни.

Бета жената е сладка, грижовна и интровертна и предпочита да бъде част от екип. По-скоро е от силните и мълчаливи тип жени, но е склонна да споделя мнението си, когато чувства, че е важно. Тя е емоционална, духовна, пасивна и страхотна в комуникацията, но най-важното е, че се чувства удобно в кожата си.

Всяка от този тип жени е специална по свой собствен начин. Благодарение на зодията си, може да опишеш личността си. Може да проявяваш някои алфа черти като бета и някои бета черти като алфа, но все пак си от единия тип. Разбери от кой още сега:

Овен
Ти си алфа жена до мозъка на костите си. Живееш с високо вдигната глава и в очите ти има решителност. Готова си приемаш удари и докато някои хора те намират за малко плашеща (класическо алфа поведение), не могат да отрекат, че издръжливостта ти (също типична за алфа) е много вдъхновяваща. Често може да си агресивна и властна, но това е просто защото знаеш, че заслужаваш най-доброто в живота и си готова да направиш необходимо, за да го получиш. Ако някой друг зодиакален знак се нуждае от алфа уроци, трябва да дойде при теб.

Телец
Като бета жена ти си човекът, който винаги пази гърба на приятелите си, защото наистина оценяваш приятелството. Не си лидер на групата, но все пак играеш важна роля, защото си страхотен слушател и най-доброто рамо, на което да се опрат. Не предприемаш директни действия (конфронтация или лидерство), но специалните умения, които притежаваш, показват на другите, че може да бъдеш лидер по други начини. Подкрепяш приятелите си, финансите си и пазиш взаимоотношения си – ти си истински професионалист в тези неща!

Близнаци
Това, което те прави бета жена, е колко си разбираща и добродушна. Ти си човекът, който гледа на нещата от забавната им страна и щом си до приятелите си, си щастлива! Няма „това трябва да се планира, трябва да си отговорна“. Основната ти цел за всяка ситуация е просто да се слееш с тълпата и да се забавляваш. Ти си гъвкава и адаптивна. Предпочиташ някой друг да взима решения, защото винаги има голям натиск да успееш и да угодиш на всички. Би се радвала да бъдеш „на задната седалка“.

Рак
Способността ти да се отдадеш на емоциите си, е това, което те прави бета жена. Не се страхуваш да покажеш чувствата си. Може да се разплачеш по време на филм или да се разстроиш, ако някой се държи властно с теб. Изразяваш какво чувстваш, когато го почувстваш. Много хора смятат това за негативна черта. Ако не можеш да контролираш емоциите си, си слаба, нали? Грешка! Да бъдеш в контакт с емоциите си означава, че си много по-съпричастна и чувствителна към другите и че никога не правиш компромис с това коя си.

loading...