Чуйте гласа на своя ангел пазител

ПОЗИТИВИ 25-и лунен ден от 4:44 часа на 11 април до 5:16 часа на 12 април. Този лунен ден дава възможност за познаване на живота, но не за...

1100 0

ПОЗИТИВИ

25-и лунен ден от 4:44 часа на 11 април до 5:16 часа на 12 април. Този лунен ден дава възможност за познаване на живота, но не за сметка на външната проява на силите, а на работата вътре в себе си, със своето подсъзнание.

Всеки човек има свой вътрешен глас – така с вас разговаря ангелът пазител – и в 25-ия лунен ден той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата вяра в постоянната еволюция на душата ни.

Едва ли ще различите гласа на светлите сили, ако сте потънали в постоянни разправии със съседи, приятели и колеги.

Сряда ни показва, че около нас ще има малко по-спокойна и приветлива енергия. Това ще усетим най-вече в личните отношения и в емоционален план. Именно там нещата ще бъдат много по-устойчиви, отколкото досега. Ще имаме нужда от обич, нежност, ласки, топлина. Ще търсим силните емоции и изживявания като гаранция за сериозността в личните отношения.

Към края на вечерта ще усетим по-положителна енергия, която ще ни вкара в дълбоки размисли, чувства и емоции. Ще станем и много по-задълбочени, по-интровертни. Всяка емоция ще ни провокира. Нежността, топлината, мекотата ще са основните ни черти.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

loading...