Чуйте гласа на своя ангел пазител

ПОЗИТИВИ 25-и лунен ден от 4:44 часа на 11 април до 5:16 часа на 12 април. Този лунен ден дава възможност за познаване на живота, но не за...

1047 0

Продължаваме с някои не дотам леки енергии, но вие вече сте ги усетили и можете да се справите много добре с тях. Гледайте да бъдете по-смели, по-уверени в това, което правите, имайте самочувствие!

ЗДРАВЕ

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервната система, сетивните органи. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че вие не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Може да се заемете с лечебно гладуване, да повишавате своята духовност. В този ден всички трябва да се чистят от шлаки – духовни и физически.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057

loading...