Дами, стойте далеч от този тип мъже!

„Това е историята на Човека, който не умеел да обича – типаж, в който много мъже, а и жени биха се припознали: Необичащият Бих изневерил на което и...

861 0

„Това е историята на Човека, който не умеел да обича – типаж, в който много мъже, а и жени биха се припознали: Необичащият Бих изневерил на което и да е момиче, без да се замисля.

Всъщност изневерявал съм на всяко момиче, с което съм бил, независимо дали сме били „приятели с привилегии“, „гаджета“ или „потенциална двойка“.

Веднъж дори се сгодих. Купих ѝ годежен пръстен и всичко останало, казах ѝ колко много я обичам, даже паднах на едно коляно. А тя ми повярва, аз не чувствах нищо специално, но тя ми повярва. Видях как очите ѝ се насълзяват.

Видях как радостта я обгръща, как щастието прониква във всяка нейна клетка. Сигурен съм, че си мислеше как за първи път в живота ѝ всичко се нарежда. Трябваше да видите лицето ѝ, когато осъзна, че всичко е лъжа. Когато сълзите ѝ преляха от очите, но не от радост, а от мъка… Подутото ѝ лице и страхът.

Тя просто се беше влюбила в човек, който не може да я обикне. „Преди да те срещна, не вярвах в любовта“, казва тя, а аз си мисля „Всичко е просто игра“.

loading...