Дамски хороскоп за ноември

Месец ноември ще бъде белязан с абсолютен консраст по отношение на различните зодии. Докато за едни месецът ще бъде изпълнен с емоции, любовни триъгълници и нови преживавяния, други...

922 0

Месец ноември ще бъде белязан с абсолютен консраст по отношение на различните зодии. Докато за едни месецът ще бъде изпълнен с емоции, любовни триъгълници и нови преживавяния, други просто ще искат да се отпуснат и да си починат след напрегнатия октомври, ще бъдат лениви и отдадени на спокойствието и тишината.

Вижте сами какво ви очаква в предпоследния месец за годината, който бележи началото на депресионните състояния от лошото време.Жената Овен

През ноември нежните представителки на зодията ще трябва да се справят със собствените си грешки и недостатъци. Времето за почивка и развлечение ще бъде малко. Тъй като не са изключени конфликти, внимавайте с думите и действията. В личен план също са възможни съмнения към половинката. Обърнете повече внимание на здравето си.

Жената Телец

През този месец е възможно да се чувствате по-самотни, дори когато сте сред приятели. Това може да се дължи на любовно разочарование, свързано с любимия човек. Опитайте се да избягате от това състояние и да продължите по пътя си. В някои случаи сами ще прекратявате взаимоотношения, особено ако мислите, че вече са изчерпани. Фокусирайте се върху целите си и служебните задължения.

Жената Близнаци

Личният живот на дамите Близнаци няма да е скучен. Има вероятност несъзнателно да попаднат в любовен триъгълник. Възможно е до вас да достигне невярна информация. По отношение на работата ще бъдете инициативни. Ще имате желание за повече почивка с близките. Ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни хора.

Жената Рак

Ще има период на активност за вас, който ще се редува с дните, когато не искате да правите нищо. В някои дни ще имате мотивация да „преместите планини“, докато в други ще ви липсва ентусиазъм. Именно поради тази причина, успехът и постиженията ще се редуват с неуспехи и успехи. За да балансирате, отдайте се на разходки из природата, здравословно хранене и спорт. Не се претоварвайте с проблеми, особено през първата половина на месеца. Направете само това, което изисква незабавната ви намеса. След това можете да вземете желаното темпо. Месецът е подходящ за промени във външния вид, покупка на дом, кола.

Жената Лъв
За първи път от дълго време Лъвиците ще искат да се отпуснат, да прекарват времето си с релаксиращи процедури. През първата половина на месеца се опитайте да избегнете прекомерна дейност, в противен случай рискувате да надцените възможностите си. По-добре е да планирате активни действия през втората половина на ноември. В края на месеца може да сбъднете ваша мечта, да се случи неочаквана среща, която да промени живота ви.

Жената Дева

През новия месец ще имате много идеи, които обаче може и да не срещнат желаното от вас одобрение. Може да се съмнявате дали има смисъл да ги съживите и да предприемете стъпки към осъществяването им. Обърнете внимание на здравето си, защото не са изключени настинки. Ако сте твърде мнителни или ревниви, може да навредите на репутацията си

loading...