Това се случва в европейска Дания

Морето е червено, но не поради някакви естествени или климатични промени … По време на това брутално кърваво клане бедните животни не умират веднага, те биват намушквани с...

2290 23

Морето е червено, но не поради някакви естествени или климатични промени …

По време на това брутално кърваво клане бедните животни не умират веднага, те биват намушквани с по няколко дебели остри куки. При което делфините издават ужасни писъци, които невероятно приличат на плач на новородено бебе!

Масови кланета на  делфини в Дания

2 3 4

Заради човешката жестокост (на цивилизовани хора), която убива стотици от известни със своя интелект калдеронски  делфини (гринди) !!

loading...


Коментари

23 comments

 1. Валентин Йорданов Отговор

  А ДАТСКИТЕ ИЗПЕД……И ЛА..А,НЕ СА ЛИ ЕУРОПЕЙЧЕНЦА????ЩО НЕ СИ ЗАБИВАТ КУКИТЕ В ЗАДНИЦИТЕ СИ….ВЗАИМНО?

 2. Николина Нанова Отговор

  Помогнете да направим петиция срещу избиването на делфините.

  1. Веселин Кънев Отговор

   Такава петиция имаше преди една две години и аз я подписах. Но явно няма резултат. В случая са нужни пушки с оптически прицел, картечни пистолети или най-добре картечници. Друго няма да помогне.

 3. Румяна Дюлгерова Отговор

  Това не може да бъде истина! Предполагам, че дори озверели от глад хора не биха посегнали на делфините ! Това е страшен позор, който трябва да бъде заклеймен от всички цивилизовани хора! Това е някакво безумие, което нормални хора не могат да приемат! За мен това са изроди, които трябва да са зад решетки!

 4. тошката Отговор

  Много е важно да ядем яйца от щастливи кокошки,майната им на делфините .. ПОЗОР,тази касапница се случва през 21 век.

 5. Starohan Отговор

  Не ги съдете, веднага преди да сте разбрали защо го правят.Хората си имат традиции, празници , навици…ето тук е обяснено най добре защо го правят-https://www.youtube.com/watch?v=tGyAOlfkEyw.Все едно да забраните на Българите да колят прасета по коледа:)

  1. Силвия Отговор

   Това да сравняваш делфин с прасе означава само че си тъп като на слон задната част. Защо въобще пускате подобни изроди на коментират?!?

  2. Веселин Кънев Отговор

   Предлагам българите, които колят прасета без предварително да ги зашеметят с токов удар, както е в кланиците в ЕС и САЩ, да бъдат давани под съд и осъждани ефективно.

  3. Светла Отговор

   Дори няма да кликна на този линк, просто , защото нито традиции, нито празници, нито навици и каквото и да било не могат да оправдаят тази нелепа жестокост!!!!!!! Ще ги съдя и още как! И всеки нормален човек би настръхнал и би се погнусил от тази гледка!

 6. Asenova Miroslava Отговор

  НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА БЕЗУМИЕ!!! В “ ЦИВИЛИЗОВАНА“ ДАНИЯ!!! УБИЙЦИ!!!

 7. ZZARSTVO BALGARIA Отговор

  Prassetata i Delffinite SSa Genetichno NAI-BLIZO do CHoveka, poveche,Otkolkoto Maiimunite… Nauchno DOKAZAN FAKT…

 8. Nonhuman Отговор

  Същото извращение го има и в Япония. Хората не искат да са хора!

 9. Евгени Геневски Отговор

  Човечеството не го очаква нищо добро заради това жестоко братоубийство. Те са нашите морски братя! С нищо не са заслужили това нечовешко, жестоко отношение! Всички тези убийци трябва да получат доживотен затвор!

 10. Иван Асен Отговор

  За такива гниди, наричащи се хора, по един чук в празните манерки и да ги копаят, докато са топли.

 11. ANNA MARIA DRAKOS Отговор

  Стоп на убийствата помогнете да ги спрем !Как е възможно ?Къде е тази подписка…

 12. вес Отговор

  Това ( или нещо подобно ) в скоро време може да се случи и в Черно море …Явно коментиращите тук не знаят делфините колко риба изяждат !! Сега в Нашето море делфините са увеличили прекомерно броя си , а това се отразява като цяло на популацията … Попитайте Българските рибари , колко “обичат“ делфините … Иначе никой не отрича интелигентността им и т.н.

  1. мео Отговор

   Недей да забравяш ,само че делфините са си в морето и нямат друга алтернатива за да ядат друго ,освен риба .

 13. vladka stratieva Отговор

  Кому е нужнен този нечовешки акт на насилие???Без думи и без дъх ,това е възможно да го извърши само човешко същество,ако мога така да го назова!!! 🙁 🙁 🙁

 14. Shaka Отговор

  Странно е че стадото делфини е на брега! Това може да е евтаназия! И друг път съм виждал самоубийство на делфини и китове! Сами разбирате че това не са уловени делфини а ги убиват на брега!

  1. vasko Отговор

   Tи въобще човек ли си или изрод?

 15. цецо Отговор

  Най гадното животно-Човека

 16. Диляна Отговор

  Триченето на кучета не е много по-човешко. Също коленето на прасета по Коледа или агнета на Гергьовден. Това са си наши обичаи и ги приемаме за нормални, но ако е нечии чужд обичай с друго животно всички ставаме организация за защита на животните. Лично на мен също не ми е приятно да чета и разбирам за такива кланета, но тук го имаме същото, само че с други животни.