Дървото, което си изберете предсказва бъдещето и ви носи специално послание!

1. Дъб Дървото, наричано още „цар на гората“. Дъбът е олицетворение на силата, храбростта и оцеляването вътре във вас. Дървото се води символ на природата. Вие сте силни,...

2730 0

1. Дъб

Дървото, наричано още „цар на гората“.

Дъбът е олицетворение на силата, храбростта и оцеляването вътре във вас. Дървото се води символ на природата. Вие сте силни, целеустремени и уверени, можете да преодолеете тежки трудности и проблеми. Чрез дъбът вие оставяте безпокойствието и слабостта на заден план. Зареждате се със спокойствие, а нервите ви отиват на заден план. Кръговратът на природата е силен – всичко идва от нея и после се връща отново там. Страхът ви трябва да остане някъде назад, вие трябва да бъдете уверени. Ако искате допълнителен стимул или тласък, то обгърнете някой дъб, за да поемете от неговите качества.
2. Череша

Ако изборът ви е върху черешовото дърво, то това е сигурен показател за несигурност и нестабилност в живота ви. Наистина – дървото има страхотен цвят, а плодът му е ароматен и вкусен, но запомнете, че това е временно и се случва само през пролетта. Чрез изборът на черешата вие осъзнавате, че животът е хубав и ценен, но е обидно кратък. Черешовото дърво ви приканва да отворите сетивата си към щастието. Вашият живот е пълен със сладки и плодотворни възможности, вие просто трябва да ги грабнете. Трябва да живеете, все едно това е последният хубав ден от живота ви. Така ще се чувствате щастливи.

3.Бреза

Красотата в гората няма как да не мине през брезата. Това дърво олицетворява творчеството на гората. Ако сте я избрали, то това означава, че избирате новото начало, поставяне на нови граници и духовно пречистване. Брезата може да оцелее при всякакви климатични особености – студ и жега, но също и мени кожата си подобно на змия. Пречистете себе си и превърнете в истина всичко, за което си мечтаете. Трябва да премахнете и изхвърлите всичко стари – буквално и преносно. Време е да се преоткриете и да станете нов човек. Забравете за миналото и се отърсете от негативната енергия. Възраждането ви предстои!

4.Дрян

Щом пред очите ви се появи дрян, то това означава щастие и неочаквана радост. Дряновите цветове имат 2 къси и 2 дълги венчелистчета. Те образуват форма на кръст. А центърът се описва като венецът от тръни. Това е приканване да потърсите повече вярата. Запомнете, че ангелите ще бъдат винаги до вас, но вие трябва да ги призовете за помощ. Възползвайте се и го направете!

5. Върба

loading...


Коментари