Декември ще донесе любов за Овен и Близнаци и страст за Телец

Овен – Това е месецът за положителна промяна. Нови хоризонти ще се отворят пред вас и няма да можете да повярвате колко красив е светът. Преходът на Слънцето...

497 0

Овен – Това е месецът за положителна промяна. Нови хоризонти ще се отворят пред вас и няма да можете да повярвате колко красив е светът.

Преходът на Слънцето във вашия 9 дом ще ви донесе прекрасни преживявания през следващия месец. Първата десетдневка ще бъде много динамична. Планетите ще работят във ваша полза и ще ви дадат необходимата енергия, за да постигнете лесно своите цели. Фокусът ще бъде върху вашата кариера, духовност, знания, пътуване, любов, взаимоотношения и социални събития. Юпитер е подготвил множество приятни изненади. Възможни са конфликтни ситуации в отношенията с началниците. Бъдете внимателни на 25 декември, когато Меркурий ще направи квадрат с Нептун, защото може да се окажете в неприятно положение поради клюките на някого. Първата половина на месеца здравословното ви състояние ще бъде променливо. Ще бъдете податливи на настинки, вирусни инфекции.

Бъдете внимателни през първите дни на месеца. Венера прави опозиция с Уран в сектора на партньорството и това може да доведе до внезапни разногласия с партньора (в някои отделни случаи внезапна раздяла). Ще ви е необходимо много търпение и готовност за компромиси при решаването на тези трудности. Втората половина на декември ще ви донесе повече стабилност. Благодарение на тригона на Венера с Нептун на 21 ноември, ще имате по-романтични и интимни моменти с любимия човек, което ще подобри близостта ви. Ще можете да преодолеете всички разногласия от началото на месеца. Тези, които са свободни, ще могат да се запознаят с някой, който ще събуди страст у тях, но по-късно ще разберат, че този човек не е свободен и могат да имат само тайна връзка.

Вашата диета през декември трябва да съдържа повече витамин С. Ежедневно се препоръчва лимонов, портокалов сок или сок от киви. Добре е по-често да си похапвате гореща супа, салата от кисело зеле, пилешко месо. Намалете приема на сухи месни продукти.

Телец – Слънцето ще бъде в Стрелец до 21 декември, а това е страхотен период за тези, които искат да реорганизират всеки аспект на живота си. Така че сега е време за промени и то положителни. Може да предприемете нови инициативи след 7 декември. Първите дни на месеца ще срещнете трудности поради неочаквани проблеми. Това ще наруши вашите планове. Очакват се финансови затруднения. Втората половина на месеца ще бъде по-успешна от първата. Ще се справите с някои от трудностите, ще отстраните някои препятствия. Намаляване на имунитета и тенденции към инфекции на пикочните пътища, както и настинки, които могат да доведат до смущения в бъбреците или яйчниците при жените. Ще трябва да обърнете повече внимание на вашето здраве. Избягвайте по-дълъг престой на мокро и студено време. Повече почивка.

Венера, която ще влезе в Скорпион на 2 декември, ще донесе трудности в любовта. Едни ще бъдат разочаровани, други ще цъфтят като рози. Страстта ще лудува във всяка ваша клетка, което ще ви подтикне да поемете инициативата в спалнята. От време на време можете да почувствате ревност и дори да станете подозрителни към любимия човек. Ако нямате още връзка, шансовете ви нарастват значително до 21 декември. Някои от вас обаче ще се върнат към човек, с когото преди са имали емоционална връзка. Ще решите да опитате отново.

Нуждаете се от по-лека диета, състояща се от плодове и зеленчуци, като понякога добавяте риба и морски дарове. В менюто могат да се включат по-често зърнени храни с кисело мляко или сирене от фета. Зеле, грах и боб, както банани и портокали. Избягвайте месо, консервирани и сладкарски изделия.
Близнаци – Вие ще имате много енергия, която ще ви донесе по-добри резултати. Приходите ще бъдат добри през първата и последната седмица на декември, но не е подходящо време за инвестиции. Юпитер ще бъде в опозиция на вашия знак. Бъдете внимателни и се водете от духовни цели, не от материални.

loading...


Коментари