Денят е благословен

Луната е в знак Стрелец до 22:18ч на 14 октомври. В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и общественият живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е...

375 0

Луната е в знак Стрелец до 22:18ч на 14 октомври.

В такива дни настройката е идеалистична. Социалният и общественият живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се защитава правото. Появява се стремеж към признание, както и да се блесне пред другите със знания и способности. Пазете се от прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията сега се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни компании, презентации, пише novini.bg.

Уязвими са областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове. Да не се преяжда и да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна програма. В дните на Стрелеца особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

6 лунен ден започва от 11:56ч и продължава до 12:55ч на 14 октомври.

Първият от “благословените дни” и поредният пасивен ден в лунния цикъл. Символ на деня е жерава, който се явява връзката между човека и Космоса. Сега хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да отсеете къде е истината и къде лъжата. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Лесно се усвояват знания. Този ден е особено благоприятен за смели и амбициозни проекти.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Ден за любов, смирение и прошка. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Отърсете мисълта си от житейските грижи. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Болестите започнали в този ден протичат бързо.

loading...