Денят на раждане разкрива характера ви, разберете неочаквани неща за себе си!

Астролозите са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят от седмицата, могат да разкрият много неща за всеки човек. Всеки ден от седмицата...

681 0

Астролозите са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят от седмицата, могат да разкрият много неща за всеки човек. Всеки ден от седмицата засяга определена планета и чертае съдбата ви.

Просто погледнете в календара в кой ден от седмицата сте родени и го намерете в следващите редове, за да разберете какво ви е предначертано в този живот.

Понеделник

Хората, родени в първия ден от седмицата, са под егидата на Луната и обикновено са меки и чувствителни. Те винаги са готови да помогнат на другите и винаги намират място в сърцето си за всеки. Настроението и здравето им е възможно да влияе на атмосферата около тях. Важно е да живеят в собствен дом, в който биха инвестирали цялата си енергия и средства. Все пак те обичат да пътуват, но едва ли някога ще се влюбят. За тях в половинката най-важни са сигурността и комфорта.

Вторник

Тези хора, родени през втория ден от седмицата, са под влиянието на Марс (независимо от пола). Това им дава следните черти – кураж, смелост, целенасоченост и логика. Тези хора рядко могат да се уплашат от нещо. Резултатът за тях е много по-важен от средствата, които ще вложат и прежалят, за да стигнат до него. Често тези хора първо говорят, а после мислят. Те са максималисти и за тях важи мотото ‘Вземи от живота всичко”. До тях трябва да има човек, който е спокоен, справедлив и ги цени.

Сряда

Тези хора са под закрилата на Меркурий и често сърцето им младее, дори когато вече са доста по-възрастни. Те обичат да имат движения е промени в живота си. В живота им има лекота и спонтанност. За тях е трудно да взимат сложни решения и да се изправят пред важни избори. Чувстват се истински щастливи от пътувания, нови знания, промени в стила и запознанства с нови хора.

loading...


Коментари