Депардийо в Африка убил и изял два лъва

Френският актьор Жерар Депардийо призна, че по време на посещението си в Африка през септември тази година не само убил два лъва, но и ги изял, пише The...

208 0

Френският актьор Жерар Депардийо призна, че по време на посещението си в Африка през септември тази година не само убил два лъва, но и ги изял, пише The Independent.

Според него, да застреля животните му се наложило защото се защитавал. „Колата ни се развали по един от маршрутите в Буркина Фасо. От храстите излязоха два лъва, които спряха точно пред колата. Часовете минаваха и ние не можехме да излезем от колата. Нямахмe друг избор, освен да ги застреляме, „- каза Депардийо.

На въпрос дали актьорът е опитал месото на убитите лъвове, Депардийо отговaря утвърдително.

Това не е първото признание на актьора, което предизвиква смесени реакции в обществото. Така, на 6 октомври в медиите се появиха откъси от новата автобиографична книга на Депардийо „Така се случи.“ В нея актьорът разказва, че в младежките си години се занимавал с хомосексуална проституция, а след това ограбвал клиентите. През септември 65-годишният французин заяви, че от скуката го спасява алкохолът – за един ден той може да изпие 14 бутилки вино.

На 1 януари 2013 г. Депардийо получи руско гражданство с постоянна регистрация в Мордовия.

loading...