Детска песен за гениталиите се превърна в интернет хит (видео)

Създаденият от шведска телевизионна програма видеоклип за деца за влагалище и пенис, през седмицата стана интернет- хит, пише The Metro. От публикуването на клипа на 5 Януари 2015...

338 0

Създаденият от шведска телевизионна програма видеоклип за деца за влагалище и пенис, през седмицата стана интернет- хит, пише The Metro. От публикуването на клипа на 5 Януари 2015 г., видеото в Youtube е с над 900 000 гледания.

Анимационният клип с танцуващи и пеещи фигурис формата на гениталии, е създаден с образователни цели за детската тв програма Bacillakuten на канала SVT. Според текста с музикален съпровод, той запознава децата с „техния пенис“ и обяснява, че „вагина -това е готино“. Половите органи са получили ясни за децата имена: мъжкия – Snipp, женския – Snopp.

Клипът предизвика толкова много противоречиви коментари, че Bacillakuten ги деактивира под клипа в Youtube. Но много от потребителите на интернет все пак са имали време да коментират видеото. Например, много мнения са рязко отрицателни, но някои коментатори са писали, че видеото показва „най-естествените неща на света“, като изразяват своята благодарност към авторите и описват как на децата им е харесало филмчето.

loading...