Деви, вие сте в една прекрасна романтична седмица!

Овен Ако сте необвързани и изпитвате силни чувства към някого, за когото знаете, че не може да го имате, тази седмица може да потънете в негативни емоции. В...

872 0

Овен

Ако сте необвързани и изпитвате силни чувства към някого, за когото знаете, че не може да го имате, тази седмица може да потънете в негативни емоции. В случай, че той или тя не отговарят на вашите любовни вибрации, възползвайте се от момента, за да излезете от това положение.

Открийте тази връзка, в която трябва да бъдете и спрете да мечтаете за невъзможното. Коригирайте вашите романтични идеали, след време ще видите, че не е било напразно.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще бъдат като омагьосани от своята половинка, която ще ги накара да се чувстват като в приказка. Необвързаните Телци пък имат шанс за нова любов. Когато става дума за любов, бъдете внимателни за това, което желаете, защото просто може да го получите.

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Предложение за мечтана работа, възможност да се развивате, може да се окаже не така добре посрещната от вашата половинка. Овладейте емоциите и се опитайте да разговаряте мирно. По един или друг начин ще усетите, че любимият ви човек не е зад гърба ви в този момент.

Рак

За първи път от много време представителите на зодия Рак ще усетят хармония в отношенията с половинката. Пълна хармония!

Вашите интереси, активности, в които сте заедно ще ви помогнат да се усетите и преоткриете на едно по-дълбоко духовно ниво. Време, в което ще можете да споделяте открито вашата отдаденост един към друг, любов. Насладете му се.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат силно желание за интимни моменти с половинката. Ще искат любимият им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса. Няма да се срамувате да споделите вашите копнежи. Необвързаните представители на зодията могат да имат интересни преживявания през уикенда.

Дева

Уважаеми Деви, вие сте в една прекрасна романтична седмица! Венера оказва влияние върху вашия партньорски сектор с любовни вибрации и ще продължи да го прави до края на март. Заедно с Нептун ще ви помогнат така да се преоткриете с половинката, че всички различия ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко красива е тя.

loading...


Коментари