Директен Марс във Водолей:Изключителен финансов успех за земните знаци!

От 17.05. до 26.06. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, ще се движи директно през знака Водолей, най-независимият и непредвидим...

1442 0

От 17.05. до 26.06. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, ще се движи директно през знака Водолей, най-независимият и непредвидим знак от зодиака.

През този период е много вероятно някои от нас активно да започнат да се занимават с телевизия, нови технологии, политика, инженерна дейност, астрология, астрономия, социални дейности или каузи. Периодът е подходящ за преследване на цели и мечти, както и за търсене на помощ или подкрепа от социални контакти или приятели. Ще търсим цялостната и пълна картина и общото благо и няма да сме дребнави и себични.

Не е изключено да стартираме нестандартни дейности и доста настървено ще се борим за мечтите и целите си. Ще сме оригинални, ексцентрични и комуникативни и ще сме обзети от желание за промяна и развитие. Няма да търпим чужди мнения и насоки. Ще бягаме от рутината и стабилността и ще се стремим да открием нови хоризонти и нов смисъл в живота си.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Марс във Водолей на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, както и на хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. Те ще стартират ново начинание, което ще се окаже ключово за бъдещото им развитие, ще задълбочат връзка или ще разширят и обновят домовете си. Представителите на тези знаци многодобре ще знаят, как да правят впечатление на останалите и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа.

loading...