Директен Меркурий в Овен – успех и важни нови начинания за огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв

От 06. март до 23. март Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Овен, най-силния и лидерски настроен знак от зодиака. Периодът е идеален...

1156 0

От 06. март до 23. март Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Овен, най-силния и лидерски настроен знак от зодиака.
Периодът е идеален за управление на дейности или хора, както и за отстояване на собствените позиции и интереси пред останалите. Ще имаме желание да блеснем пред останалите и да изпъкнем с талантите и уменията си. Ще се стремим да не зависим от чуждото мнение и благоволение.

Много е вероятно някои от нас да стартират нови и интересни дейности, които ще им помогнат за развитието на кариерата, а други да започнат нови лични връзки или важни приятелства.

Няма да сме особено търпеливи през периода и нещата бързо ще ни омръзват, но за сметка на това ще кипим от енергия и трудно ще се спираме на едно място.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Овен на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите, как да завладяват сърца и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа.

Една част от тях ще се втурнат да осъществяват отдавна замислен от тях проект или ще стартират ново начинание, което ще се окаже ключово за бъдещото им развитие, други ще започнат или задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се преместят в ново по-просторно жилище.

loading...