Директен Меркурий в Стрелец

От 01.11. до 17.11. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Стрелец, най-авантюристичния и оптимистичен знак от зодиака. През този период можем да очакваме...

332 0

От 01.11. до 17.11. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще бъде директна в знака Стрелец, най-авантюристичния и оптимистичен знак от зодиака. През този период можем да очакваме да сме изключително комуникативни, любопитни и обзети от желание за разширение и развитие. Ще имаме стремеж да открием нови хоризонти и нов смисъл и цел в живота си.

Периодът е идеален за изучаване на чужд език, водене на съдебни дела, явяване на изпити, подписване на договори, покупко-продажба на имоти, стартиране на дейност или занимания с конни спортове.

Много е вероятно някои от нас да се насочат към изучаването на нови и интересни култури, чрез пътувания, книги или активно общуване с чужденци. Други ще обърнат сериозно внимание на висшето си образование или ще започнат да попиват знания на философска или друг вид тематика, която ще им предостави нов по-разширен поглед над света и заобикалящата ги действителност.

Много по-малко от обикновено ще забелязваме подробностите и незначителните детайли, понеже ще търсим цялостната и пълна картина и как всички и всичко се вписва в нея.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Стрелец на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен. Те ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите, как да завладяват сърца и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа.

loading...