Днес е денят, в който молитвите биват чути

Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира там всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност. Дела изискващи...

725 0

Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира там всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време.

През това време не сме способни да съпреживяваме на хората, даже самите себе си не жалим. Не се бойте от трудните задачи. Мислите са устремени към практическата страна на нещата, но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно.

Добре се усвояват точните науки.

12 лунен ден продължава до 18:21 ч – В този ден можем да се срещнем със самия себе си, със своята истинска природа. Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът в този лунен ден се усмихва само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. Не го превръщайте обаче в „сделка или не”. По-добре направете малко, но да е искрено и от сърце. Иначе няма смисъл.

loading...