Днес, осми Януари, Меркурий изправя своето движение

Да повдигнем всичко от мястото му, да създадем хаос от реда и да го превърнем пак в ред, да бъдем горещи защитници на тезите си, да обогатим, формираме...

538 0

Да повдигнем всичко от мястото му, да създадем хаос от реда и да го превърнем пак в ред, да бъдем горещи защитници на тезите си, да обогатим, формираме и сътворим живот от всяка ситуация.. Така ще бъде в следващите 13 дни, защото днес влизаме в нова Трецена – тази на Бурята.
Бурята ще ни помогне да намерим най-доброто във всяка създала се ситуация, да разровим емоционалните ни състояния, да подредим главите си в синхрон със сърцата, да изживеем нещо силно в емоционален план, да го приемем и успокоим. Бурята е знак, който комбинира действието на водата и въздуха в едно, създава вихрушки, силни въздушни течения. По време на тази Трецена, имаме достатъчно сили и енергия да творим нов ред от хаоса в главите ни, ще повдигнем всичко от обичайното му място и ще ги подредим отново, сигурни, че няма как да стане по-добре..
Днес, осми Януари, Меркурий изправя своето движение и ще усетим облекчение от липсата на напрежение от негова страна. Остават още някои напрегнати аспекти между други планети на небето над нас, но и напрежението от тях ще намалее след 14*ти Януари, така че съберете сили и енергия да запазите доброто настроение и .. “ и това ще мине“.
Така че – честита нова Трецена. Отпуснете емоциите, подредете онова в живота си, което видимо изисква промяна, не се занимавайте с делата на другите, намерете богатството във всяка ситуация. Позволете на Бурята да изчисти всичко, което чистата й емоция не харесва и го дайте на вятъра да го захвърли навън от живота ви. За да дойде нещо ново. Знаете, след всяка Буря, изгрява Слънце.
Вселенски закон.
пазете сърцата си и се топлете един друг
<3
Лада Марина

loading...