Днес, след 15:13 часа: Магичен ден, който сбъдва желания!

Новолунието в Риби настъпва на 17 март в 15:13 часа! Новолунието е наистина един изключителен ден! Един вълшебен ден! Това е един уникален момент за сбъдване на желания....

963 0

Новолунието в Риби настъпва на 17 март в 15:13 часа!

Новолунието е наистина един изключителен ден! Един вълшебен ден!

Това е един уникален момент за сбъдване на желания.

Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни.

Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.
Това новолуние в Риби ни дава шанс да започнем всичко наново, да отворим един нов лист в нашият живот. Възможно е да решим да се избавим от някои стари привички в своето поведение или в своите мисли и убеждения, за да открием нов път, по който да вървим.

Това новолуние в Риби и ще окаже влияние най-вече на представителите на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Естествено че и водните знаци също могат да усетят това влияние като Рак Скорпион и Риби. Новолунието в този знак ни кара да бъдем по-възприемчиви, и по мечтателни. Много добро време да поставяме своите лични цели в живота си, и да се реализираме в много различни направления, като едно от тези направление е да започнем да осъществяваме някои свои творчески проекти.

Възможно е това да е време да се занимаваме с някои свои духовни търсения и практики, които ще ни помогнат да изразим себе си в някое ново направление.

Новолунието може да ни помогне да признаем до някаква степен своите несъвършенства. Или пък да по някакъв начин да се жертваме в името на някого или на някоя кауза. Също така можем да кажем, че в това е времето когато нашите мечти и по някакъв начин могат да се окажат и факт .

loading...