Днес влизаме в деня на Земята по майски календар

Честити мъжки Водици българи, нека да е жива водата ни, да са чисти мислите ни, да са смели мъжете ни! Пожелавам ви нареченото да ви се сбъдне, да...

443 0

Честити мъжки Водици българи, нека да е жива водата ни, да са чисти мислите ни, да са смели мъжете ни! Пожелавам ви нареченото да ви се сбъдне, да сте мислили какво си пожелавате! Днес влизаме в деня на Земята по майски календар, в предпоследния – 12*ти ден сме, време да дадете повече от себе си на другите, направете услуга, бъдете в помощ, походете по Земята и бъдете благодарни за всяка стабилност, основа, която имате в дните си.
Земята ни учи как да структурираме, да оформяме живота си,, работата си, как да подредим мислите, така, че да са полезни и синхрон с личността ни. Земята ни възпитава да си вършим работата сами, да бъдем по самостоятелни, днес преди да питате за нещо, помислете дали не можете да си го свършите сами. Земята ни учи на самостоятелност, на постоянство, методичност, практичност. Стъпвайте твърдо по Земята и ако нещо ви разлюлее, използвайте старото добро правило да преброите до десет, преди да се увличате по гнева и яда си..
Честити Водици отново, спомняйте си българското. И нали знаете, че всяка промяна, започва от вас самите.. а не от тези, които карат снегорините по улиците или гласуват законите. От нас самите. от вътре навън е промяната. Вселенски закон е това.
амин
бъдете близо до Земята..
<3
Лада Марина

loading...