Днес: Време на енергиен обрат! Ето какво не трябва да правите!

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и...

735 0

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално.

Добро време за решение на всекидневни проблеми.
В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Добре е да се занимавате с очистителни процедури.

Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с осъзнатост и любов.

loading...