Днес: Време на енергиен обрат! Ето какво не трябва да правите!

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и...

370 0

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално.

Добро време за решение на всекидневни проблеми.
В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Добре е да се занимавате с очистителни процедури.

Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с осъзнатост и любов.

От 15:05 до 16:05 часа на следващия ден ще влияе 10-ти лунен ден. В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората като никога стават оригинални и независими, самоуверени. В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение.

Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела. Резервите на здравето са още ограничени и следва да се избягва претоварването. Най-активни са жлъчния мехур и черния дроб.

При заболяване на човек, да му се окаже незабавна помощ иначе може да има усложнения. Счита се, че пътешествие започнало в този ден ще завърши успешно. А ако по време на пътуването се запознаете с някого, то запознанството скоро ще прерасне в дълга и здрава дружба.

Подходящо е да се посети църква и да се споменат починали близки и роднини, родители. Хубаво е да се посади в този ден плодно дръвче, което ще дава богата реколта. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

loading...