Дневен хороскоп – 13 август

ОВЕН 21.03 – 20.04 Вземайте решенията си сами и според интуицията си. Въздържайте се от екстравагантни покупки и излишен лукс. Ще сте много щастливи и радостни от общуването...

646 0

ОВЕН 21.03 – 20.04

Вземайте решенията си сами и според интуицията си. Въздържайте се от екстравагантни покупки и излишен лукс. Ще сте много щастливи и радостни от общуването с приятели и споделянето на съвместните ви планове, заедно с развлеченията. Прекарайте приятни мигове в тясно семейно обкръжение, вземете някои актуални решения и дарете близките с обич!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Предпазвайте се от спонтанни решения и дела, свързани с финансови опции, преди всичко в разплащателен вариант. Денят е хубав за стабилизиране на отношения и даване посока за нови очаквания. Независимо от леко разсеяните ви мисли, гледайте да си свършите съвестно работата, и не се нагърбвайте с обещания спрямо заобикалящата среда.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Днес към вас са отправени твърде съмнителни погледи, проследяващи твърде подозрително дейността ви, като отговорно работно изпълнение. Деловите ангажименти едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но тожа не трябва да ви еазочарова. Ако искате да докажете значимостта на любимия човек, организирайте една незабравима вечер.

РАК 22.06 – 23.07

Следвайте собствените си  намерения. За определени ще се наложи да използват целия си потенциал от способности, организаторски талант, съображения с толерантност и добросъвестност. Денят е благоприятен, дори е възможно да решите финансов проблем.! Дайте сигурност, подкрепа и любов на половинката си .

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Макар да сте от хората, които защитават собственото си мнение пред останалите, днес ще сте доста толерантни и настроени да изслушате и страничната гледна точка.Много от вас ще съумеят да постигнат завиден напредък по лична инициатива – това съвсем скоро ще ви донесе и значителни ползи от делови и от материален характер.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не се притеснявайте да приемете странична помощ. Вярвайте повече в себе си и не допускайте да се подведете по непроверени слухове. Стремежът ви към промяна носи непредвидени последствия. Необходимо е да промените отношението и подхода си към обкръжението. Не се предоверявайте.  Голяма част от набелязаните ви ангажименти днес ще са позитивно решими. Много от вас, вечерта ще предпочитат уюта на дома, с любимите си хора

loading...