Дневен хороскоп за 01.08.2017

ОВЕН 21. 03 – 20. 04 Днес ще се сблъскате с противоречия на работното си място, а по – късно е напълно възможно да ги пренесете в дома...

562 0

ОВЕН 21. 03 – 20. 04

Днес ще се сблъскате с противоречия на работното си място, а по – късно е напълно възможно да ги пренесете в дома си и с това да получите неодобрението на близките! Бъдете последователни в задачите си и не се водете по чуждо мнение, което само ще обърка приоритетите ви. Дайте си ясна сметка за ангажиментите и открито говорете за проблемите!

ТЕЛЕЦ 21. 04 – 21. 05

На повечето ще им е трудно да се вместят в плановете си, а това не означава, че няма да се зарадвате на успех отстрана на финансова гледна точка! Препоръчително е добре да огледате бюджета си и едва тогава да предоставяте обещания на любимите си хора?! Обаждане отдалеч ще ви скрепне отношението към позабравен човек. Предстои радост на любовния фронт!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 – 21. 06

Не обръщайте внимание на тривиални проблеми, които днес не можете да решите, поради актуалност на належащи други! Потърсете близки контакти в работата и се опитайте да засилите динамиката на професионализма си. Имате шанс за значими преговори, определящи промяна в заплащането! Срещата ви с високопоставена личност е извънредно ползотворна, ако проявите деликатно изслушване и стил на поведение!

РАК 22. 06 – 23. 07

Ще успеете да придвижите доста напред работните си задачи, като дори ще ви осенят вдъхновени идеи със скорошно приложима възможност! Денят за повечето е отреден за постигане на вътрешна хармония и поглед към красотата! На много ще им се иска да променят излъчването си и да се освежат с нова козметична линия, подчертаваща вкуса им. Обърнете повече внимание на любимия човек!

ЛЪВ-23.07 – 23.08

С дневното си самочувствие е възможно да раздразните околните?! Бъдете по – естествени и премерени в поведението си, макар и да не чувствате равноправие в дневните си контакти. Много внимавайте в стремителното си откровение и посветете деня повече на себе си, като направите и необходимата равносметка?! Предвиждат се флиртове и обгрижващи суетата ви комплименти – насладете им се!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес не сте отдадени на работата си и това не остава незабелязано?! Ще изтърпите критично отношение към неизпълнени обещания и това ще ви накара сериозно да се замислите за неспазените делови срокове, а някои от вас ще нарушат потенциала на близко приятелство. Задават се противоречия в любовта, изразени между постоянна връзка и странични вълнения?! Координирайте емоциите си!

loading...