Дневен хороскоп за 02.06.2017

Овен Днес целите ви ще са доста амбициозни. С някой от тях ще трябва да се справяте сами, но за някои ще получите помощ. Тя може да бъде...

395 0

Овен

Днес целите ви ще са доста амбициозни. С някой от тях ще трябва да се справяте сами, но за някои ще получите помощ. Тя може да бъде от партньора ви, шефа ви, приятел или роднина. Общоизвестен факт е, че неповторимите задачи изискват нетрадиционни подходи – това е, което ви препоръчват звездите да опитате днес.

Телец

Имате много приятели, но много малко талантливи сътрудници. Днес ще е прекрасен ден за тези от вас, които искат да променят пейзажа около себе си и да се видят с приятели, на които отдавна не сте отделяли време. Днес не е подходящ ден за планиране.

Близнаци

Личните ви убеждения днес ще играят срещу вас, вместо да ви помагат. Колкото по-независими и различни сте, толкова по-вероятно е да бъдете критикувани за поведението си и да не ви възприемат. Ако сте заинтересовани от успеха, по-добре направете компромиси.

Рак

Вашето его ще е вашата ахилесова пета днес. Ако ви похвалят или ви уважават, ще можете сами да преместите цели планини и да постигнете невъзможни неща. В същото време, ако ви покажат, че не ви се възхищават, вие ще заемете отбранителна позиция и няма да постигнете нищо.

Лъв

Днес трудно ще издържите на изкушението да похарчите малко пари. Ще мечтаете за новата рокля, която на скоро ви грабна окото. Колкото по-добро е финансовото ви състояние, толкова повече ще можете да си позволите да се поглезите, но в никакъв случай не взимайте заеми.

Дева

Днес основно ще се занимавате с въпроси, свързани със семейството ви или с приятелския ви кръг. Това ще е особено вярно за тези от вас, които се намират в застой или на кръстопът. Денят е ползотворен за посещения на семейството.

Везни

Ще сте фокусирани върху личния си живот. В зависимост от това дали сте щастливи, днес или ще сте много развълнувани, или ще сте раздразнителни. Днес по-добре си тръгнете по-рано от работа. Определено ще ви очакват силни емоции през целия ден.

Скорпион

Днес прекарайте деня си в приготовления за почивните дни. Цялото ви семейство ще е на вълна пазаруване, а вие ще откривате страхотни сделки. Много от вас ще поставят нуждите на околните над своите собствени желания.

Стрелец

Днес не е най-подходящият ден да общувате с жени. Просто няма как да постигнете разбирателство. Ще ви обвиняват без видима причина, а вие не можете да понасяте такова поведение. Не подарявайте подаръци на никого, дори и да сте го планирали. Отделете време на себе си.

Козирог

Днес ще е изключитено трудно да покажете безупречните си маниери, заради създалите се обстоятелства. Изберете друг път да докажете своята визия за мирен и уравновесен човек. Днес вашето поведение често ще стига до случайни изблици на гняв, ревност, агресия и отчаяние.

Водолей

Днешните обстоятелства ще пробудят във вас дипломатически способности. Това е прекрасно време за вас да разширите знанията си в областта на човешките отношения. Бъдете мили, учтиви и разумно щедри. По този начин отношенията ви с околните ще станат по-силни и трайни.

Риби

Цялостната атмосфера днес ще е неловка. Въпреки това, вие както обикновено ще успеете да се измъкнете бързо и доста успешно. Най-добрият начин да поддържате вашия вътрешен баланс е да се потопите в някоя интересна и уникална дейност. Важното е да няма нищо общо с ежедневните ви задачи.

loading...