Дневен хороскоп за 02.06.2017

Овен Днес целите ви ще са доста амбициозни. С някой от тях ще трябва да се справяте сами, но за някои ще получите помощ. Тя може да бъде...

605 0

Овен

Днес целите ви ще са доста амбициозни. С някой от тях ще трябва да се справяте сами, но за някои ще получите помощ. Тя може да бъде от партньора ви, шефа ви, приятел или роднина. Общоизвестен факт е, че неповторимите задачи изискват нетрадиционни подходи – това е, което ви препоръчват звездите да опитате днес.

Телец

Имате много приятели, но много малко талантливи сътрудници. Днес ще е прекрасен ден за тези от вас, които искат да променят пейзажа около себе си и да се видят с приятели, на които отдавна не сте отделяли време. Днес не е подходящ ден за планиране.

Близнаци

Личните ви убеждения днес ще играят срещу вас, вместо да ви помагат. Колкото по-независими и различни сте, толкова по-вероятно е да бъдете критикувани за поведението си и да не ви възприемат. Ако сте заинтересовани от успеха, по-добре направете компромиси.

Рак

Вашето его ще е вашата ахилесова пета днес. Ако ви похвалят или ви уважават, ще можете сами да преместите цели планини и да постигнете невъзможни неща. В същото време, ако ви покажат, че не ви се възхищават, вие ще заемете отбранителна позиция и няма да постигнете нищо.

Лъв

Днес трудно ще издържите на изкушението да похарчите малко пари. Ще мечтаете за новата рокля, която на скоро ви грабна окото. Колкото по-добро е финансовото ви състояние, толкова повече ще можете да си позволите да се поглезите, но в никакъв случай не взимайте заеми.

Дева

Днес основно ще се занимавате с въпроси, свързани със семейството ви или с приятелския ви кръг. Това ще е особено вярно за тези от вас, които се намират в застой или на кръстопът. Денят е ползотворен за посещения на семейството.

loading...