Дневен хороскоп за 04.08.2017

Овен Тези от вас, които се захващат с допълнителна работа днес, която не влиза в задълженията им, няма да сбъркат. Вашите действия ще бъдат забелязани от шефовете ви...

668 0

Овен

Тези от вас, които се захващат с допълнителна работа днес, която не влиза в задълженията им, няма да сбъркат. Вашите действия ще бъдат забелязани от шефовете ви и това несъмнено ще ви донесе позитиви. Звездите не могат да ви обещаят, но най-вероятно от днешните действия ще зависи бъдещата ви кариера и развитие на работното място.

Телец

Външно изглеждате непобедими и силни. Сякаш никой не може да ви накара да направите каквото и да е, освен ако вие самите не го искате. Днес обаче ще имате нужда да положите малко усилия и да докажете, че това наистина е така. Някой ще се опита да клюкарства по ваш адрес и да ви скара с половинката ви. Не се предавайте на злонамерени коментари и интриги.

Близнаци

Не се заблуждавайте от красиви речи. Някой може да се опита да ви омотае в мрежите си. Звездите могат да ви успокоят, че ще имате верни приятели на своя страна. Все пак приятел в нужда се познава. Преди да се поддадете на лъжливите комплименти на някой, послушайте интуицията си или се допитайте до верен приятел.

Рак

Днес сте в състояние да решите всеки проблем, който се препречи на пътя ви. Правилните думи ще изникват в съзнанието ви в точното време. Все пак дръжте емоциите си под контрол. Като си поставите определена цел, преследвайте я до край. Може да възникнат и някой лични дела, с които да трябва се оправяте.

Лъв

Денят ще е изпълнен с късмет и шансове, които ще е срамота да изтървете. Домакинските задължения може спокойно да ги делегирате на някой друг, тъй като ще сте заобиколени от ентусиасти, които лесно ще се поддадат на вашите мотивационни речи. В крайна сметка може да се окаже, че сте прекарали целия ден на път или във водене на важна кореспонденция.

Дева

Финансовите ви проблеми ще са породени от това какви цели сте си поставили, колко бързо реагирате на ситуациите около вас и колко своевременно намирате решения на проблемите си. Използвайте всички връзки, които имате, по един или друг начин – може да има полза за вас.

loading...