Дневен хороскоп за 10.08.2017

Овен Днес трябва да поукротите апетита си. Колкото по-малко очаквате от живота, толкова по задоволителен ще е денят ви. Уверете се, че не се вманиачавате в опита си...

487 0

Овен

Днес трябва да поукротите апетита си. Колкото по-малко очаквате от живота, толкова по задоволителен ще е денят ви. Уверете се, че не се вманиачавате в опита си да пестите пари. Денят не е подходящ за купуване на грим, медикаменти, поръчка на масажни процедури и т.н.

Телец

Прекалената практичност на Телците ще създаде пречка по пътя на романтиката днес. Въпреки това ще можете да оцените подобаващо красотата около вас и дори ще ви споходи креативно вдъхновение. Ако сте влюбени, покажете чувствата си на човека, към който сте привлечени.

Близнаци

Ентусиазма ви постепенно намалява днес: ще ви липсват основни стимуланти и мотивация да достигате до постижения. Днес е подходящо да си взимате кратки почивки между важните задачи, за да можете да бъдете по-ползотворни. Ако ви се отдаде възможност, днес се посветете на тиха и спокойна работа.

Рак

Днес ще ви се отдаде възможност да смените вашия разпуснат с живот с бизнес лайфстайл. В живота ви ще преобладават възможности, които трябва да бъдат приети хладнокръвно и умерено. Ако в момента не ви предстои нищо важно, запазете енергията си, тъй като скоро ще ви очакват промени.

Лъв

Интересите ви ще са насочени към бизнеса. Задълженията ви ще са обзели съзнанието ви и жаждата ви за комуникация, докато любовния ви живот ще е на пауза за известно време. Съветът на звездите е да не си правите уговорки за никакви романтични срещи, забавления или неформални проекти за днес.

Дева

Всичко около вас се подрежда все по-добре с всеки изминал ден. Вие сте неустоими и обаятелни без да полагате особено големи усилия. Покажете любовта към любимите си хора или половината си. Денят е подходящ за подаряване на изненади на тези, които обичате.

Везни

loading...