Дневен хороскоп за 11.05.2017

Овен Вие ставате все по-изобретателни, а жаждата ви за хубаво прекарване все по-силна. Вместо само да мислите върху това, което искате да направите, опитайте се да реализирате желанията...

1796 0

Овен

Вие ставате все по-изобретателни, а жаждата ви за хубаво прекарване все по-силна. Вместо само да мислите върху това, което искате да направите, опитайте се да реализирате желанията си. Все пак бъдете прагматични – не се отплесвайте в нереални абстракции.

Телец

Днес бъдете дипломатично настроени, щедри и се радвайте на успеха на другите. В това ще се крие вашата добродетел. Фокусирайте енергията си, за да върви работният ви процес гладко. Ако не се отдадете на доброто, ще се чувствате неудовлетворени и озлобени.

Близнаци

Днес е добър ден за покупки за предстоящите почивни дни. Малко допълнителни разходи няма да се отразят на бюджета ви. Тези от вас, които се занимават с инвестиции, ще получат висока възвращаемост. Ако сте се погрижили за задачите си, няма за какво да се притеснявате.

Рак

Финансовото ви положение е стабилно и няма за какво да се тревожите. Вие напоследък се сремите не само към най-необходимото, а искате да си осигурите и луксозен начин на живот. Внимавайте, да не се окаже, че изискванията ви са прекалено високи.

Лъв

Новите идеи са силен стимулатор на активността ви, дори и работата ви да остава същата. Работете здраво и разпределяйте времето и парите си разумно. Докажете, че вие сте човек, на който може да се има доверие и че се посвещавате на задълженията и задачите си.

Дева

Днес е добър ден за контакти, включително онлайн. Ще имате поставена задача, която ще изисква вашата чувствителност към детайла. Най-добрият вариант е да се доверите на интуицията си. Звездите ви съветват да внимавате да не се загубите в морето от информация. Не бъдете наивни.

loading...