Дневен хороскоп за 11.11.2017

Овен Прекарайте голяма част от деня в правене на нищо. Няма нужда да се натоварвате през почивните дни. Тъкмо обратното имате необходимост от почивка. Може да се обадите...

1052 0

Овен

Прекарайте голяма част от деня в правене на нищо. Няма нужда да се натоварвате през почивните дни. Тъкмо обратното имате необходимост от почивка. Може да се обадите на приятели от детството и да си припомните белите, които сте правили заедно. Възможно е да се заинтересувате от някоя нова област.

Телец

Звездите съветват да спрете да се занимавате с бизнес делата си. Все пак е събота и вие имате нужда от почивка от време на време. Не планирайте важни разговори и решаващи срещи за днес – шансовете са те да ви доведат до задънена улица.

Близнаци

Днес цялата атмосфера около вас ще е положителна. Трябва да дадете предимство на задачите, които не ограничават въображението ви и ви призовават да действате чрез творчески подход. Ако получите новини от чужбина, първо проверете до колко са достоверни. Възможно е някой да се опитва да ви излъже.

Рак

Днес внимавайте със здравето си. Ще сте склони към настинки, затова не стойте на течение и внимавайте какво обличате. Ще сте любопитни какво мислят околните за последните промени в живота ви. Такива могат да бъдат промяна на жилището ви или на кариерната област.

Лъв

Ако сте запланували пътуване за днес или сериозен разговор, по-добре го отложете. Денят е подходящ предимно за почивка, всяко друго начинание ще доведе единствено да задънена улица. Съсредоточете се върху рутинните дреболии и задачи. Домакинската работа ще е добре дошла, а и отдавна отлагате основно почистване на дома си.

Дева

Днес не искайте прекалено много нито от другите, нито от себе си. Перфекционизмът е доста характерно ваше качество, но точно днес той не бива да определя всяко ваше действие. Понякога точно дефекта прави ефекта. Отдайте се на почивка.

loading...