Дневен хороскоп за 12.08.2017

Овен Днес е подходящ ден да се съсредоточите върху домакинството и семейните проблеми. Хаосът се е заселил в дома ви и няма да си тръгне скоро, ако вие...

526 0

Овен

Днес е подходящ ден да се съсредоточите върху домакинството и семейните проблеми. Хаосът се е заселил в дома ви и няма да си тръгне скоро, ако вие не се опълчите срещу него. Независимостта на близките ви може да нарани чувствата ви. Приемете, че не винаги сте прави.

Телец

Денят изисква от Телците да бъдат внимателни, смели и отговорни. Нивото на енергията ви ще е изключително важно, затова погрижете се да сте в добра форма и удобни дрехи от сутринта. Почивният ден може да се окаже по-дълъг от очакваното.

Близнаци

Ще се наложи да направите компромис с материалното си състояние, ако сте мързеливи и пасивни днес. Но благодарение на навика ви да живеете прогресивен живот и непрекъснато да се самоусъвършенствате ще ви избави от тази ситуация. Неочакван обрат на събитията, трябва да се възприеме като възможност за подобрение на живота ви.

Рак

Промени, засягащи финансовата сфера на вашия живот трябва незабавно да бъдат обсъдени. Някои ситуации ще бъдат разисквани повече от веднъж. Днес е един прекрасен ден за разговор с членовете на домакинството ви, при положение, че не възнамерявате да налагате мнението си.

Лъв

Днес е един прекрасен ден за срещи, обмен на информация и пътуване. Бързо ще възприемате новата информация и ако е необходимо бързо ще променяте възгледите си. Някои Лъвове ще влязат блестящо в ролята на ментори или технически консултанти.

Дева

Денят е подходящ за придобиване на компютърни аксесоари, средства за комуникация, книги и ръководства, оборудване и електроника. Звездите ви съветват да не купувате всички продукти, които ви грабнат окото. Финансовото положение на Девите e все по-добро благодарение на интелекта им.

loading...