Дневен хороскоп за 16.06.2017

Овен Днес отношенията ви с околните няма да са особено стабилни. Вашата половинка може да ви съобщи новина, а после бързо да си промени мнението. Днес отделете повече...

833 0

Овен

Днес отношенията ви с околните няма да са особено стабилни. Вашата половинка може да ви съобщи новина, а после бързо да си промени мнението. Днес отделете повече време на себе си и не обръщайте голямо внимание на другите.

Телец

Днес ще сте доста стресирани през целия ден. Може би ще сте водени от някакво предчувствие или физически няма да се чувствате добре. На дневен ред ще имате сложна задача за изпълнение. Щом успеете да я приключите, не се захващайте с нищо друго.

Близнаци

Денят е добър за необикновени покупки. Посетете антикварни магазини или магазини за подаръци. Днес може да си позволите да си купите ретро вещ за вашия дом или да реставрирате старите си мебели. Ако намерите нещо подходящо за ваш близък, подарете му го!

Рак

Реализма ви ще е доста отслабнал. През целия ден ще бъдете водени от емоциите си – добри и лоши. Денят не е подходящ да започвате нов проект. В края на деня ще се чувствате по-ведри и дори ще сте склони да се размечтаете за бъдещето.

Лъв

Денят е благоприятен за пазаруване. Ако сте на дълъг път точно днес, отбийте се в крайпътните магазини. Ще попаднете на неочаквано добри сделки. Днес всички шансове ще са на ваша страна да намерите точно това, за което отдавна мечтаете

Дева

Днес обстоятелствата ще са такива, че може да загубите нещо, намерено скоро. Ако загубите нещо мило за сърцето си, не се отчайвайте. Всяко зло ще е за добро. Опитайте се да заместите загубеното с нещо ново и креативно го интерпретирайте.

loading...