Дневен хороскоп за 17.06.2017

Овен Вземете нещата в свои ръце, но не се превръщайте в диктатор или монополист. Научете се да разпределяте задължения и да делегирате отговорности. Можете да се доверите на...

479 0

Овен

Вземете нещата в свои ръце, но не се превръщайте в диктатор или монополист. Научете се да разпределяте задължения и да делегирате отговорности. Можете да се доверите на своите приятели – те ще бъдат добри помощници във вашите начинания.

Телец

Природата е дала на повечето от вас безупречен вкус, който е крайно време да покажете. Въпреки това не само естетически красивото трябва да се вземе под внимание. Обърнете фокуса си и към цялостната ситуация днес. Важни ще са хората, обстановката и отговорностите.

Близнаци

Без значение какво правите днес, трябва да се съсредоточите върху детайлите. Когато харчите пари се опитайте да се ръководите не само oт личните си предпочитания и вкусове, но и от стандартните препоръки от естетически характер.

Рак

Днес няма да останете без фенове, помощници и поддръжници. Ако сте на път, ще се радвате на весела и ведра компания. Освен това ще знаете, че има на кой да разчитате, ако закъсате някъде. Не забравяйте да възнаградите добротата на хората с вашата галантност.

Лъв

Нуждаете се от допълнителна доза от грижи и внимание, за да си възвърнете вътрешния си и външен баланс. Отдайте се на почивка и релаксация. Подходящи са разкрасителните процедури или шопинг терапията. По-екстремните от вас може да отидат на неочаквана почивка, далеч от всички грижи и задължения.

Дева

През целия ден ще се чувствате в хармонично равновесие. Отношенията ви с хората ще са толкова добри, че ще получавате неща от тях още преди да сте ги помолили. В любовта също ще сте успешни и ще ви се отдаде възможност да подобрите отношенията си с половинката си. Денят е подходящ за почивка и изкуство.

Везни

Вършете старателно работата си и не забравяйте, че всяко ваше усилие, подобрява имиджа ви. Резултатите пък могат да ви помогнат да се издигнете в кариерата си. Възможни са леки недоразумения в общуването ви с околните, но те бързо ще преминат. Днес дайте всичко възможно от себе си и ще сте успешни.

Скорпион

Периодът на самоанализ и размишления приключи за вас. Не се изненадвайте, ако мислите ви и вижданията ви за света са се променили изцяло. Вие ще сте по-практични и погледа ви ще е по-различен. Сега е моментът да помислите как да реализирате мечтите си и да ги превърнете в бъдещ доход за вас.

Стрелец

Днес събитията могат да бъдат доста объркващи, но в крайна сметка към края на деня всичко ще се оправи. 17 юни 2017 г. е ден, в който ще окажете помощ на по-слабите и немощните. Вероятна причина за това ще е чувство за съжаление или дълг.

Козирог

Днес ще сте много примерни. Ще сте добре дошли където и да отидете и усмивката ви ще озарява всяко помещение, в което влезете. Вашият прекрасен дух ще се промени към по-добро. Внимавайте с думите си и действията си.

Водолей

Сутринта и в ранния следобед може да сте малко притеснени. Въпреки това нещо ще ви подържа щастливи през целия ден. Не се тревожете, ако изгубите нещо или нещата не се развиват по предварителния план. Насладете се на неочакваната обстановка.

Риби

Ако сте пропуснали да купите някой подарък – веднага поправете тази грешка. С всеки изминал час шансовете да намерите нещо хубаво намаляват драстично. Подгответе се добре и изненадайте любимите си хора. Всяко добро се връща многобройно.

loading...