Дневен хороскоп за 17.06.2017

Овен Вземете нещата в свои ръце, но не се превръщайте в диктатор или монополист. Научете се да разпределяте задължения и да делегирате отговорности. Можете да се доверите на...

931 0

Овен

Вземете нещата в свои ръце, но не се превръщайте в диктатор или монополист. Научете се да разпределяте задължения и да делегирате отговорности. Можете да се доверите на своите приятели – те ще бъдат добри помощници във вашите начинания.

Телец

Природата е дала на повечето от вас безупречен вкус, който е крайно време да покажете. Въпреки това не само естетически красивото трябва да се вземе под внимание. Обърнете фокуса си и към цялостната ситуация днес. Важни ще са хората, обстановката и отговорностите.

Близнаци

Без значение какво правите днес, трябва да се съсредоточите върху детайлите. Когато харчите пари се опитайте да се ръководите не само oт личните си предпочитания и вкусове, но и от стандартните препоръки от естетически характер.

Рак

Днес няма да останете без фенове, помощници и поддръжници. Ако сте на път, ще се радвате на весела и ведра компания. Освен това ще знаете, че има на кой да разчитате, ако закъсате някъде. Не забравяйте да възнаградите добротата на хората с вашата галантност.

Лъв

Нуждаете се от допълнителна доза от грижи и внимание, за да си възвърнете вътрешния си и външен баланс. Отдайте се на почивка и релаксация. Подходящи са разкрасителните процедури или шопинг терапията. По-екстремните от вас може да отидат на неочаквана почивка, далеч от всички грижи и задължения.

Дева

През целия ден ще се чувствате в хармонично равновесие. Отношенията ви с хората ще са толкова добри, че ще получавате неща от тях още преди да сте ги помолили. В любовта също ще сте успешни и ще ви се отдаде възможност да подобрите отношенията си с половинката си. Денят е подходящ за почивка и изкуство.

loading...