Дневен хороскоп за 18.06.2017

    ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Ако имате тайни, трябва да бъдете по-внимателни – в някакъв момент може да ги издадете … От друга...

506 0

 

 

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Ако имате тайни, трябва да бъдете по-внимателни – в някакъв момент може да ги издадете … От друга страна, също ще имате възможност да научите много информация за вашите партньори. Опитайте се да отделите истината от лъжата, в противен случай, ще се удавите в морето от информация.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май ) 

Не позволявайте на самочувствието ви да пострада, ако вашият партньор става все по-привлекателен и успешен. Вместо да завиждате на таланта на някой друг, им помогнете напълно да се разкрият. Днес интереса ви към изучаване и разширяване на социалния ви кръг, ще е доста висока. Може да добавите, нови пътища към обичайния си маршрут.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Когато преследвате материални цели, не разчитайте твърде много на своите таланти – не всички от тях, ще бъдат прилагани правилно. Бъдете по-внимателни, когато работите с пари или организирате финансови операции, особено ако са свързани с по-големи средства.

 РАК ( 22 юни – 23 юли )

Днес, може безопасно да използвате собствените си текущи нужди, като ръководство за действие. Обстоятелствата, ще бъдат благоприятни през целия ден. Може да развиете нови хобита или пристрастия, включително и емоционални такива. В този случай, не забравяйте да следвате определени правила и етикета от самото начало.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Деня може да бъде посветен изцяло на учене, социални контакти, пътувания и генериране на информация. Не пренебрегвайте някой дори и съмнителен – източник на информация, напълно е възможно, да се възползвате от него в близко бъдеще.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Време е да промените вашия социален кръг. Може би, ще се възползвате да организирате контактите си, както и принципите, които използвате, за да избере с кой да общувате. Ограничения днес, няма да имате, но жаждата за комуникация със сигурност, ще надделее.

ВЕЗНИ( 24 септември – 23 октомври)

Вашата гъвкавост, мобилност и адаптивност, ще се увеличава. Стремежите ви за обучение и разширяване на вашите лични способности, ще нарастват. Най-вероятно, ще излагате своите вярвания, като се опитвате да убедите всички, че сте прави по всякакви възможни начини. Ако злоупотребявате с тази тактика, може да съсипете репутацията си.

 СКОРПИОН ( 24 октомври – 22 Ноември )

Денят е благоприятен за планиране на обучение в чужбина или в друг град, за работа с кореспонденция, образователни курсове. Електронната комуникация, може да се засили. Може да почувствате необходимост, да изповядате греховете си или да поискате съвет от ваш учител или духовен наставник.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември – 21 Декември )

Приятелските ви отношения, могат да не останат същите. В трудна ситуация някои хора, които сте смятали за приятели, няма да ви предложат нищо друго освен думи и обещания или ще ви разочароват и дори заблудят. Ще трябва, да останете истински, само с тези, за които ви е грижа.

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари )

Възможно е да има конфронтация с ваш партньор, клиент или шеф. Предмета на обсъждане, най-вероятно, ще бъде сложен и всяка от страните в спора със сигурност, ще има изобилие от факти и аргументи. Днес не е най-подходящият момент, за поемане на нови професионални отговорности.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари – 19 февруари )

Много напрежение, се очаква по време на работа. Обстоятелствата, може да ви накарат да мислите за бизнес пътуване или допълнително образование. Това, не е лошо време за работни срещи, събиране на информация, изясняване на позициите на колегите и обсъждане на различни актуални проблеми.

 РИБИ ( 20 февруари – 20 март )

Денят ви обещава хармонично здраве и добро настроение. През деня ще имате поводи за оптимизъм: например, може да откриете плодородна област, към която енергично може да приложите вашите природни таланти.

loading...