Дневен хороскоп за 18.06.2017

    ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Ако имате тайни, трябва да бъдете по-внимателни – в някакъв момент може да ги издадете … От друга...

925 0

 

 

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Ако имате тайни, трябва да бъдете по-внимателни – в някакъв момент може да ги издадете … От друга страна, също ще имате възможност да научите много информация за вашите партньори. Опитайте се да отделите истината от лъжата, в противен случай, ще се удавите в морето от информация.

ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май ) 

Не позволявайте на самочувствието ви да пострада, ако вашият партньор става все по-привлекателен и успешен. Вместо да завиждате на таланта на някой друг, им помогнете напълно да се разкрият. Днес интереса ви към изучаване и разширяване на социалния ви кръг, ще е доста висока. Може да добавите, нови пътища към обичайния си маршрут.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Когато преследвате материални цели, не разчитайте твърде много на своите таланти – не всички от тях, ще бъдат прилагани правилно. Бъдете по-внимателни, когато работите с пари или организирате финансови операции, особено ако са свързани с по-големи средства.

 РАК ( 22 юни – 23 юли )

Днес, може безопасно да използвате собствените си текущи нужди, като ръководство за действие. Обстоятелствата, ще бъдат благоприятни през целия ден. Може да развиете нови хобита или пристрастия, включително и емоционални такива. В този случай, не забравяйте да следвате определени правила и етикета от самото начало.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Деня може да бъде посветен изцяло на учене, социални контакти, пътувания и генериране на информация. Не пренебрегвайте някой дори и съмнителен – източник на информация, напълно е възможно, да се възползвате от него в близко бъдеще.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

loading...