Дневен хороскоп за 18.07.2017

Овен На типичния представител на зодия Овен никога не му се налага да доказва защо и как е подредил плановете си. През днешния ден ще е изключително важно...

598 0

Овен

На типичния представител на зодия Овен никога не му се налага да доказва защо и как е подредил плановете си. През днешния ден ще е изключително важно да имате такъв план, на който никой няма да може да противоречи. Това ще донесе положителен ефект както днес, така и в близкото бъдеще.

Телец

Звездите съветват да сте по-активни. Не бива да се застоявате толкова, малко спорт или по-чести разходки ще ви се отразят добре както здравословно, така и на психическото ви състояние. Потърсете компания, за да имате по-голям стимул. Може да отидете и на концерт на любима група или в някой клуб с жива музика. Забавлявайте се!

Близнаци

Все още имате шанс да си изградите име или да спечелите уважението на останалите. Може да сте изгубили интерес към нещата, които преди ви привличаха неудържимо. Това не е повод за притеснение – умът ви се опитва да достигне нови нива на себеутвърждаване. Няма невъзможни неща, стига да не прекалявате с ексцентричността си.

Рак

Най-близките ви хора могат да ви обвинят в измама, лицемерие или подлост. Само вие можете да прецените дали тези обвинения са основателни или не са. Не се разстройвайте или засягайте, може отсрещната страна просто да е имала неприятен ден. Звездите препоръчват да сте честни със себе си и да не се подлагате на самокритика.

Лъв

Вие приемате предизвикателствата без да се замислите. Възможно е да ви хванат на местопрестъплението и да ви се иска да скалъпите някакво оправдание, но по-добре не го правете. Дори може да се опитате да провокирате противника си, въпреки че всъщност вината е изцяло ваша. Поемете отговорност за действията си!

Дева

Събитията през днешния ден ще се отразят и на следващите дни. Най-опасни за Девите днес ще са объркването, общата нервност, промените в настроението и бързо променящите се решения. Опитайте се да не бъдете толкова критични. Малко позитивна нагласа към света ще ви се отрази добре. Забавлявайте се!

loading...