Дневен хороскоп за 19.08.2017

Овен Фокусирали сте се единствено върху негативното в живота си и това ви пречи да видите добрите неща, които ви се случват. Какво остава за това да ги...

663 0

Овен
Фокусирали сте се единствено върху негативното в живота си и това ви пречи да видите добрите неща, които ви се случват. Какво остава за това да ги оцените подобаващо и да бъдете благодарни за тях?

Телец
Получавате наготово придобивки, които не сте спечелили с труда си. Те са дар от човек, когото не познавате достатъчно добре. Има нещо странно в поведението му. Бъдете нащрек!

Близнаци
Почивният ден за вас ще бъде изненадващо вълнуващ. Нямате никакви конкретни планове, но едно непланирано събитие ще ви осигури емоции, които няма да искате да ви напускат.

Рак
Арогантното ви поведение ще ви спечели много неприятели през днешния ден. Държите се много по-различно от обикновено и успявате да провокирате враждебно отношение у околните. Обяснете си защо го правите.

Лъв
Човек оценява какво има едва когато го загуби! Изтъркана, но абсолютно вярна сентенция, която ще важи за вас от тук нататък. Няма какво да направите, за да си върнете изгубеното. Поучете се от грешката си.

Дева
Гледката на човека, когото обичате, щастливо обвързан с друг, ви наранява, но трябва да свикнете с нея. Започнете да мислите за себе си, за да може чуждото щастие да престане да ви наранява.

loading...