Дневен хороскоп за 20.06.2017

Овен На 20 юни 2017 г. представителите на зодия Овен ще са романтично настроени. Ще се опитате да разширите социалния си кръг колкото можете повече. Не очаквайте от...

686 0

Овен

На 20 юни 2017 г. представителите на зодия Овен ще са романтично настроени. Ще се опитате да разширите социалния си кръг колкото можете повече. Не очаквайте от партньора си повече от колкото е способен. Това ще подложи на изпитание вашите отношения.

Телец

Трябва да се възползвате от вашите контакти. Поработете върху тяхното размножаване. На работното място вашият шеф може да сране най-добрия ви приятел. Предлагайте услугите си, когато знаете, че ще можете да се справите. Днес е подходящ ден за стартиране на проект.

Близнаци

Близнаците ще трябва да инвестират кипящата си енергия в положителни неща. На практика няма да имате нужда от това някой да изисква от вас какво да правите. Вие ще поемате инициативата с усмивка и ще знаете какво и как да направите във всяка ситуация.

Рак

През целия ден ще се наслаждавате на стабилно психологическо състояние. Това ще ви помогне да посрещнете всяка ситуация с усмивка. На работното място давайте най-доброто от себе си. В любовта е време да преосмислите ситуацията и да вземете решение.

Лъв

На 20 юни 2017 г. ще сте заобиколени от приятели и партньори. Днес е подходящ ден не само да разширите социалния си кръг, но и да усъвършенствате вашите социални умения и овладеете техники на съблазняване. Вечерта отделете на културни събития.

Дева

На 20 юни 2017 г. имате добри шансове за печалба и финансови постъпления. Ще намерите нов източник на доходи. Бъдете дипломатично настроени и неутрални. Всяка поява на чувства може да ви донесе само проблеми. Работете върху плановете си.

Везни

Днес представителите на зодия Везни ще имат функция на посредник. Вие ще сте в центъра на комуникация както на работното място, така и във вашия социален кръг. Ще бъдете в ключова позиция. Вашите силни качества ще ви помогнат.

loading...


Коментари