Дневен хороскоп за 20.08.2017

Овен Денят е добър за корекция на плановете ви. Откажете се от невъзможното и подредете задачите си по начин, по който ще можете да ги довършите и ще...

628 0

Овен

Денят е добър за корекция на плановете ви. Откажете се от невъзможното и подредете задачите си по начин, по който ще можете да ги довършите и ще имате достатъчно енергия. Няма да има много хора, на които да можете да разчитате.

Телец

Днес е важен ден за представителите на зодия Телец. Ще водите сериозен разговор с вашата повинка относно бъдещето ви. Разговорът с вашия партньор ще е от съществено значение. Бъдете подготвени да ви покажат грешките ви без да се обиждате.

Близнаци

На 20 август 2017 г. Близнаците ще успеят лесно да решат проблемите си на теория, но ще се изпитат затруднения в практическото им решаване. За да се справите с практическите си задачи, останете фокусирани. От съществено значение ще е какво образование имате.

Рак

Днес Раците ще виждат недостатъците вместо положителните черти в хората, които обичат. Днес не е подходящ да се доверявате на мнението си. Най-добре се изолирайте от хората около вас и отделете време на себе си. Отдайте се на почивка.

Лъв

Свободното общуване ще е предизвикателство за Лъвовете. Трудно ще намерите подкрепа от околните, дори и най-близките. Няма да успеете да убедите никой в нищо дори и фактите да са на ваша страна. Денят не е подходящ за сключване на договори.

Дева

В началото деня ще ви се стори като изпълнен с провали, но в крайна сметка ще се окаже, че е прекрасен ден за тестване и експерименти. Може да се озовете в трудни обстоятелства и да се наложи само да се изправяте срещу промените.

loading...