Дневен хороскоп за 23.07.2017: Козирози, вие сте в печеливша позиция. Не губете време!

Овен Днес стойте далеч от показването на всякаква инициатива. Може да попаднете в съперничество, което ще се окаже напълно безсмислено. Вечерта се съсредоточете върху въпроси с частната собственост,...

696 0

Овен

Днес стойте далеч от показването на всякаква инициатива. Може да попаднете в съперничество, което ще се окаже напълно безсмислено. Вечерта се съсредоточете върху въпроси с частната собственост, доходи и данъци. Ако е възможно, направете точен баланс между приходите и разходите си.

Телец

След всичко, което се случи през тези дни едва ли ще сте в състояние да се върнете скоро към предишния си мир и спокойствие. Ако сте пропуснали чудесна възможност, мисълта за нея няма да ви остави намира чак до вечерта. Все пак в късните часове ще сте в състояние да намерите поне частица от така желаното спокойствие.

Близнаци

Днес сте сложили розовите очила и никой не може да ви ги махне. Това е прекрасно! Вашият ентусиазъм все пак ще се приглуши през вечерта. Емоциите ще ви напуснат и ще проправят път на разума. На фокус ще бъдат задачи свързани с сегашното ви професионални положения, финансовите въпроси и семейното ви положение.

Рак

Ако днес искате да впечатлите някого, изчакайте вечерта. Това ще е времето, в което всички ваши добри качества ще са максимално обаятелни. Общителност, практичност, бърз ум и дипломатически умения – всичко това ще е в арсенала ви и няма да има човек, който да може да ви устои. Дамите днес са два пъти по-привлекателни от обикновено – възползвайте се от чара си.

Лъв

Ранните часове ще са изключително продуктивни за вас. Денят ще бъде продуктивен, изпълнен с вдъхновение. Подходящ е за проекти свързани със занаяти или всичко, което се изработва от самите вас. Със сигурност може да очаквате нечия помощ, благодарност или възхищение.

Дева

Малко неща ще зависят от вашата воля в сутрешните и в ранните следобедни часове. Просто се откажете от опита ви да контролирате всичко и всички. Днес събития се случват по начин, който не ви позволява да ги управлявате. Нагодете се според обстоятелствата. Вечерта ще бъде успешна за вас. В късните часове най-накрая ще можете да видите картина, в която да намерите и своето място.

loading...