Дневен хороскоп за 24.08.2017

Овен Днешната атмосфера предразполага към движение, повишава издръжливостта ви и подобрява реакциите ви. Днес ще имате възможността да блеснете като отличен изпълнител на задачи и ще управлявате процесите...

962 0

Овен

Днешната атмосфера предразполага към движение, повишава издръжливостта ви и подобрява реакциите ви. Днес ще имате възможността да блеснете като отличен изпълнител на задачи и ще управлявате процесите около вас с лекота, а резултатите ще са повече от удовлетворяващи. Внимавайте само зад волана, ще сте склонни да превишавате скоростта и може да ви хванат.

Телец

Днес сте далеч от типичните за вас силна воля и решителност. Идеализъм, наивност и непоследователност ще ви преследват и дори може да ви създадат проблеми. Днес сте романтично настроени и се чувствате влюбени в целия свят. Не позволявайте емоциите ви да ви замаят.

Близнаци

Колкото по-близо е вечерта, толкова по-неясно става всичко. Нещо продължава да ви дърпа назад и да ви пречи да предприемете действия. Това може да са несигурността на партньора ви, липса на необходим източник на информация или вашите собствени проблеми.

Рак

Бъдещето в представите ви е построено прекалено идеалистично. Вие понякога сте твърде доверчиви и разбирате останалите напълно погрешно. Опитайте се да гледате по-реално на всичко около вас. Някой ще се опита да спечели доверието ви с изкусителна примамка. Не позволявайте да се възползват от вашето благородство, милост и човечност.

Лъв

Днес не е от дните, в които знаете какво искате. До вечерта вашите ясни позиции и цели ще са се превърнали в мечти и съмнения. Това е плод само на вашите емоции и ще е времена ситуация. Не се опитвайте да правите чудеса от храброст днес. Опитът ви ще се окаже неуспешен. Планирайте предстоящите почивни дни.

Дева

Днес не е денят, в който да се стремите на всяка цена да получите комфорт и спокойствие. Ако се намирате на кръстопът, потърсете нови начини или други контакти. Днес звездите ще ви помагат да намирате нови решения. Ще бъдете възнаградени за усилията си, стига да знаете, в коя посока да ги насочите.

loading...