Дневен хороскоп за 26.06.2017: Козирози, време е за действия!

Овен Новите начинания днес няма да дадат резултатите, които сте очаквали. Ако наскоро сте започнали интересен проект, възможността да тръгне в посока, която не сте предполагали, е доста...

670 0

Овен

Новите начинания днес няма да дадат резултатите, които сте очаквали. Ако наскоро сте започнали интересен проект, възможността да тръгне в посока, която не сте предполагали, е доста голяма. Околните няма да са в състояние да оценят действията ви.

Телец

Гледайте на нещата мащабно. Не пренебрегвайте интуицията си и действайте смело. Късметът е с вас.

Близнаци

Днес едва ли ще е най-хубавият ви ден. Напълно възможно е да бъдете измъчвани от собствените си спомени за провали или неизпълнени задължения. Настроението ви ще се подобри като се вслушате в интуицията си и благодарение на нея разберете какво да правите.

Рак

Не очаквайте някакви драстични промени на 26 юни 2017 г. Настроението ви може да е леко отчайващо. Ще се разочаровате от ваш съюзник или от собствените си действия. Плановете ви за бъдещето ще се нуждаят от корекция. Помислете какво искате от живота.

Лъв

Ден пълен с изненади. Само че наред с приятните, има и неприятни. Сдържайте емоциите си и не изказвайте мнение без да ви попитат. Това ще ви спести излишни нерви и главоболия.

Дева

Днес ще сте много добри в решаванетоВезни на финансови проблеми. Доверете се на вашето вътрешно чувство. Ако ходите на пазар, не забравяйте да си направите списък с покупките, които са ви необходими. Не се страхувайте, ако балансът ви е нарушен днес, съвсем скоро всичко ще се нормализира.

Везни

loading...