Дневен хороскоп за 28.06.2017

Овен Днес ви трябва спокойствие и самоконтрол. В противен случай може да се окажете играчка в ръцете на някого или заложник на обстоятелствата през целия ден. На 28...

658 0

Овен

Днес ви трябва спокойствие и самоконтрол. В противен случай може да се окажете играчка в ръцете на някого или заложник на обстоятелствата през целия ден. На 28 юни 2017 г. ще вие трудно да контролирате лошите си навици и отрицателните си черти и ще сте доста емоционални.

Телец

Днес денят ще ви изненада приятно. Може да имате вълнуваща любовна среща или шанс да промените драстично интериора в дома си. Въпреки това, втората половина на деня ще е трудна за тези от вас, чиято нервна система е малко по-нестабилна.

Близнаци

Днес желанията ви и способностите ви са в съвършена хармония. Благодарение на това състояние, вие няма да имате никакви трудности, особено когато се занимавате с вашите въпроси и желания. Вашата страст към целите ви ще бъде оценена и ще получите уважение за усилията си.

Рак

Вие имате нужда от храна за размисъл. Преосмислете последните събития и се доверете на вътрешното си чувство. Днес ще имате впечатляващ вкус за мода. Отидете на шопинг или помогнете на приятелка със съвет. Като цяло днес ще притежавате усет към чувствата на другите и на настроенията им. Опитайте чуждестранна кухня или изпробвайте чужди традиции, може да се окаже освежаващо и интересно.

Лъв

Бъдете благодарни на загрижеността на останалите. Въпреки това някой може да се опита да ви помогне без ваше желание и това няма да ви хареса. По-добре е понякога да се оправяте сами и вие знаете това много добре. Ако сте обезпокоени от негативни мисли и неприятни емоции, опитайте се да се разсеете чрез рутинни дейности и задължения.

Дева

Днес ще забравите за вашата практичност и ще се потопите в романтика и любовни преживявания. Въпреки това скептицизма и реализма са до така степен част от характера ви, че няма да летите дълго в облаците. Звездите ви съветват да не взимате прибързани решения за личния си живот.

loading...